Ce manichiură se poartă în această toamnă – iarnă

Dacă îți plac unghiile în tendințe, atunci ar fi bine să ții cont și de anotimpuri. Fiecare sezon are anumite culori și modele, iar daca le vei alege, cu siguranță vei avea o manichiură de invidiat.

Manichiura cu gel este din ce în ce mai utilizată. Fie că nu ai timp să mergi în fiecare săptămână la manichiură, sau unghiile tale nu rezistă mai mult de două zile, manichiura cu gel este cea mai bună alternativă dacă vrei să ai întotdeauna o manichiură elegantă și curată.

Pentru toamna, te poti îndrepta spre unghii cu gel modele noi în nuanțe de vișiniu și culori pământii, care sunt la mare căutare anul acesta.

De asemenea se poartă manichiura „carapace de broască țestoasă”

Această tendință presupune stratificarea punctelor înfloritoare de nuanțe tot mai profunde de negru și maro între straturi transparente de galben sau portocaliu. Având în vedere căaceastă tendință poate reprezenta o provocare, multe branduri au adăugat acum acest tip de model la colecțiile lor de folii de unghii.

Manichiura french în culori închise

O altă tendință toamnă – iarna 2023 în materie de unghii este modelul clasic french, dar realizat cu ajutorul nuanțelor închise, pământii.

Mai mult, manichiura franțuzească este una clasică, de care te poți bucura oricând. Deși este preferată de mirese, asta nu înseamnă că nu o poți purta și cu alte ocazii. Se potrivește indiferent de anotimp.

Pentru anotimpul rece, moda aduce cu sine noi tendințe în designul manichiurii de iarnă. Fulgii de zăpadă și stelele vor înlocui frunzele și picăturile de apă, iar paleta galben-portocalie a toamnei aurii, va fi înlocuită de nuanțele întunecate și bogate ale iernii.  

Iarna, revin unghiile scurte

Unghiile scurte au o mulțime de avantaje, motiv pentru care sunt atât de populare în ultima vreme. Cele mai relevante idei pentru unghii cu gel de iarnă sunt nuanțele de roșu, alb sau nud (culoare uni sau cu decor sub formă de paiete mici sau desene în miniatură), manichiură închisă (negru, albastru închis, nuanță vânătă), manichiură cu străluciri și folie și o nouă tendință pentru manichiura de iarnă, „mișcări de pensulă”. 

Genele false, când ai nevoie de un look nou

Într-o continuă ascensiune sunt și genele false. De fiecare dată când ieșim din casă, ne place să fim aranjate, iar timpul este o resursă pe care nu o mai putem aduce înapoi. 

Genele false au devenit cele mai bune prietene ale femeilor din toată lumea. Acest lucru se întâmplă mai ales pentru că tipurile lor s-au înmulțit, iar acum există câte unul potrivit pentru fiecare formă de ochi, fizionomie sau ocazie. Ele nu mai trebuie să fie doar pentru ocazii speciale, ci și de zi cu zi.

Genele false individuale sunt cele care se potrivesc oricărui tip de ochi și sunt alegerea potrivită atunci când ai nevoie de un look cât mai natural și care să îți pună privirea în evidență. Ele sunt sub formă de gene smocuri sau buchetele. Acestea sunt și ele de mai multe feluri: cu nod sau fără, scurte, lungi sau extreme, care dau volum.

12 thoughts on “Ce manichiură se poartă în această toamnă – iarnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *