Ce spune culoarea ușii despre personalitatea ta

Te-ai gândit vreodată că alegerea pe care o faci, de la cele mai mărunte, până la cele mai importante, descriu caracteristici ale personalității tale de care e posibil să nu fi fost nici măcar conștient? Vorbim astăzi despre ușa de la intrare în casă. Musai trebuie să știi câteva reguli despre ușa ta. De exemplu că ușa trebuie să se deschidă în interior și nu în afară. Ușile care se deschid în afară descurajează intrarea energiei în casă. Prin modul cum arată ușa de la intrare, poate crea energie negativă sau pozitivă (soneria care nu funcționează, tocul ușii care este spart și nereparat, culoarea nedefinită, preșul murdar de la intrare, clanța ruptă, vopseaua scorojită) etc. Ușa de la intrare trebuie să se deschidă în interior și nu în afară. Ușile care se deschid în afară descurajează intrarea energiei în casă.

Și culoarea ușii de la intrarea în locuință poate fi un indiciu important despre persoanlitatea care se ascunde în spatele ei. Spune-mi ce culoare alegi, ca să-ți spun cine ești!

Ușa roșie. O ușă roșie va ascunde întotdeuna nevoia de atenție. Cei care aleg o astfel de culoare sunt, de obicei, impulsivi, puternici, poate chiar dominanți. Roșul dezvăluie o personalitate vie, dinamică și profund emoțională a locuitorului, accentuând ideea de entuziasm, dar și de iritabilitate.

 

usa rosie

Ușa neagră. Negrul este pentru clasicii incurabili și dezvăluie personalități care preferă stabilitatea, prudența și deținerea controlului, în orice situație. Ușa neagră este alegerea persoanelor care au firi independente și puternice, fiind un simbol al eleganței, prestigiului și demnității.

usa neagra

Ușa maro. Nuanțele maronii sunt alese de persoanele care preferă pacea, liniștea și securitatea. Sunt familiști convinși, care sunt în căutarea stabilității și a armoniei.

Ușa galbenă. Galbenul este culoarea soarelui, deseori asociat cu energia și vitalitatea. Cei care au ales astfel de uși sunt creativi, spontani și prietenoși, atenți cu mediul și încearcă să promoveze o atitudine pozitivă în orice activitate pe care o întreprind.

 

usa galbena

 

Ușa bej. Persoanele calme, care se preocupă de starea de bine a celor din jur, aleg nuanțele bej pentru ușile casei. Dacă ai ales o astfel de culoare, cel mai probabil ești o persoana care caută un mod de viata simplu, echilibrat și nu-ți plac exagerările.

Ușa portocalie. Ușa portocalie dezvăluie nevoie proprietarului de a avea contact și de a fi acceptat de cei din jur. Cei care aleg portocaliul pentru ușă casei sunt firi energice, zâmbitoare și vesele, dar și foarte organizate, active și curioase.

usa orange

Ușa verde. Verdele este ales de cei cu firi aventuroase, pozitive și naturale. În spatele unei uși verzi se ascunde întotdeuna o persoana care urăște monotonia și rutina.

casa verde

Ușa alba. Tradiția spune că albul reprezintă puritate și integritate. Cei care aleg uși albe sunt în general persoane sincere și încrezătoare, dar și foarte deschise opiniilor celor din jur. De asemenea, aceștia adoră ordinea și curățenia, uneori optând pentru un design de interior minimalist.

usa alba

Ușa albastră. Albastrul poate însemna multe lucruri, de la pace și armonie, până la artă și visare. Toate aceste premise pot reprezenta calități ale celor care aleg astfel de uși. Aceștia pot avea adesea minți sclipitoare.

casa albastra

Tu ce culoare ai ales pentru ușa casei tale? Se potriveste cu descrierea de mai sus?

Sursa foto: Pinterest

One thought on “Ce spune culoarea ușii despre personalitatea ta

Comments are closed.