Pregătiri de primăvară

Primăvara e la doi pași distanță de noi, e chestie de zile până când ne vom muta pe terasă. Așa că trebuie să pregătim casa pentru noul sezon. Trebuie să curățăm instalația de aerisire, să eliminăm mucegaiul, să vopsim, să ordonăm haine în dulapuri și să decorăm casa pentru Paște.
paste 2

Oricât ți s-ar părea de anormal, este o realitate de care nimeni nu prea scapă. Temperaturile scăzute de pe timpul iernii favorizează de multe ori dezvoltarea igrasiei. Dar mucegaiul nu se instalează odată pentru totdeauna în casa noastră, așa că poți scăpa rapid de el. Există detergenți speciali pentru mucegai. În special în baie și bucătărie se instalează mucegaiul. După ce am folosit toată iarna centrala termică acum e momentul să schimbăm filtrul de apă al instalației. Fă același lucru și cu filtrele pentru aerul condiționat. Curăță și detectorul de gaze și fum și gata treaba.

baie

Oferă casei tale un aspect proaspăt. Este suficient să schimbi culoarea unui singur perete, fie din living sau de pe hol. Pregătește jardinierele pentru a așeza din nou pe ele ghivecele cu flori. Le poți vopsi și e ele dacă este cazul.

hol

Odată, toate acestea fiind rezolvate poți să treci la decorarea casei pentru Paște.

paste

 

foto: Pinterest