Cel mai mare Festival culinar din România. Gourmet Festival, 3-5 iunie în București

Vă anunț încă de pe acum că anul viitor, vom avea parte de un eveniment culinar. Gourmet Festival. Prima ediție Gourmet Festival, o celebrare a culturii gastronomice, dedicată celor care apreciază bucătăria gourmet, gusturile adevărate, unicitatea și aroma pe care fiecare fel de mâncare o poate avea.

targ 4

 

Gourmet Festival este un eveniment culinar care își propune să pună România pe harta marilor festivaluri gastronomice europene. Când? În weekendul 3-5 iunie! Gourmet Festival este o sărbătoare în aer liber dedicată culturii gastronomice, de la street food la fine dining, de la produsele tradiționale la bucătăria internațională, de la beri artizanale la vinuri de excepție.

targ 1

 

targ 3

 

targ 2

Produs și organizat de NOA Event, cu sprijinul unui grup de pasionați din domeniul culinar, evenimentul își propune să ofere publicului o experiență completă, pentru toate vârstele, dorind să aducă în același loc atât iubitorii de mâncăruri fine, cât și pe cei care doresc să deguste diverse sortimente de băuturi, alese pe măsură varietății culinare puse la dispoziția vizitatorilor ce vor alege să participe la prima ediție Gourmet Festival.

Street food, fine dining, mâncare tradițională românească, dar și internaționala, bio sau raw vegana, salad bar-uri, momente de live cooking, concursuri culinare, degustare de vinuri, zone special dedicate grătarelor, dulciurilor și băuturilor, la care se va adăuga un extra toping de muzică lounge și concerte live de jazz, electro swing sau blues, toate atent selecționate de specialiști în domeniu. Acestea sunt doar câteva dintre delicatesele pe care Gourmet Festival își propune să le reunească în același loc, dând naștere celui mai complex eveniment culinaro-cultural din Capitală și aducând astfel România pe harta festivalurilor de gastronomie care există la nivel european de peste 15 ani.

Detalii referitoare la bilete și locația n care se va desfășura evenimentul vor fi comunicate ulterior. Până atunci, cei interesați să fie prezenți cu produse culinare proprii în spațiul de festival pot participa la procesul de selecție trimițând un e-mail register@gourmertfestival.ro.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/gourmetfestivalromania

Site oficial: www.gourmetfestival.ro

5 thoughts on “Cel mai mare Festival culinar din România. Gourmet Festival, 3-5 iunie în București

Comments are closed.