Menu

Cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei se deschide vineri la Râşnov

Cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei se deschide vineri la Râşnov. Cu o suprafaţă totala de 1,4 hectare, parcul va găzdui 45 de dinozauri în mărime naturală, atestaţi ştiinţific.

Căsuţe în arbori, un cinematograf, tiroliene completează traseul spectaculos care urmează evoluţia istorică a dinozaurilor.

5
Investitorii se aşteaptă la o cifră de afaceri de 500.000 de euro în primul an şi la peste 100.000 de vizitatori. Fondurile necesare pentru dezvoltarea proiectului au provenit în proporţie de 70% din finanţare europeană, în timp ce 30% reprezintă co-finanţare din fonduri proprii.

1

 

2

 

3

 

4

Potrivit managerului de proiect Adrian Apostu, noul parc tematic va sprijini puternic turismul din zona Braşov-Râşnov. „Este un proiect ambitios, dezvoltat în numai un an, care îşi propune să devină o atracţie atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, mai ales că îşi pot petrece timpul în aer liber, înconjuraţi de dinozauri atestaţi ştiinţific şi coloraţi natural. Dinozaurii au fost construişi în România, cu sprijin tehnic şi ştiinţific din partea unei echipe care conduce  un parc similar în Germania. Ne aşteptăm ca parcul de la Râşnov să fie vizitat de cel puţin 100.000 de turişti, în primul an”, spune Apostu.

Primăria oraşului Râşnov a concesionat terenul pe care este amplasat parcul pe o perioada de 49 de ani. Dino Parc Râşnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov. Parcul este deschis vizitatorilor în fiecare zi, în intervalul 09.30 – 20.00. Preţul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult şi de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.

6

 

7sursa: dailybusiness.ro

One comment

1 Pings/Trackbacks for "Cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei se deschide vineri la Râşnov"

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram