Spălăm bine căpșunile, le ștergem cu un șervețel din hârtie pentru a mai absorbi din apa de pe ele. Cu ajutorul unui cuţit mic, scobim mijlocul căpșunilor atât cât să le rămană coaja fermă. Le tăiem şi vârful cât să poată sta vertical. Apoi umpleți capșunile cu jeleul din căpșuni, le băgați o jumătate de oră la frigider și apoi poftă bună. Tăiați o feliuță mică de lămâie sau lime și o puneți e căpșună. Pe scurt cea mai buna idee de desert de sezon 🙂
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana
Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei – lăsată moștenire, satul și viața la țară.
Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte.
Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele!
Cu drag,
Țărancuța Urbană
tarancutaurbana@gmail.com
Lasă un răspuns