Menu

Cele mai potrivite cadouri pe care le poți oferi în orice situaţie

Este ziua prietenei tale, a mamei tale, a surorii tale sau a celei mai bune colege de birou? Da, ştiu ai intrat într-o pană de idei. Nu-i nimic, eu m-am gândit să-ţi dau 5 idei de cadouri. Cele mai la îndemână şi nu la un preţ foarte mare, adică nu trebuie să faci economii după aceea pentru a-ţi regla bugetul 🙂

 

5 idei de cadouri, bune în orice situaţiei

 

  • Un parfum

Atunci când vrei să faci cadou un parfum, trebuie să cunoşti destinatarul. Şi pentru asta există câteva reguli. Uneori pare o alegere dificilă, dar nici pe departe. Fie că vorbim de apă de toaletă sau parfum trebuie să iei în calcul stilul ei de viaţă, obiceiurile pe care le are, personalitatea, vârsta şi nu în ultimul rând dacă este o persoană documentată în materie de parfumuri. Alegerea poate fi completată cu o loțiune de corp sau cosmetice. De preferat ca cele două să facă parte din aceeași gamă.

 

 

  • O ramă foto

Nu cred ca există cineva care nu are acasă fotografii înrămate, expuse la vedere, cu diverse momente importante din viaţă de familie sau cu prietenii. Aşadar, ideea de a face cadou o ramă foto este binevenită oricând. Iar dacă ai şi o fotografie făcută împreună cu destinatarul este şi mai interesant cadoul.

 

 

  • Un tricou

O altă idee de cadou este să personalizezi un tricou sau de ce nu să cumperi un tricou având ca desen pe el o floare preferată sau de ce nu un animal. Cum ar fi o pisică. Cine nu iubeşte un lucru care poartă amprenta celui care l-a oferit. Cadourile personalizate pot fi mereu surprinzătoare. Partea cea mai bună în cazul în care alegi un tricou personalizat este că poţi alege dimensiunea, culoare, fotografia sau textul potrivit.

 

 

 

  • Un ceas

Ceasurile sunt cadouri utile şi foarte apreciate. Dar există şi o condiţie. Ceasul să fie ales corect, astfel încât să se potrivească persoanei căreia urmează să-l facem cadou. Alegerea unui ceas unisex nu este cea mai potrivită idee. Când vrei să cumperi un ceas pentru o femeie, că despre femei vorbim acum, alege timpul de ceasuri femei. La fel şi în cazul bărbaţilor.

 

 

  • O bijuterie

 

 

Alege tipul bijuteriei cu mare atenţie. Este regula principală. Ţine cont de materialul bijuteriei şi de ocazie. Există anumite momente în care este chiar recomandat să oferi bijuterii. Un motiv, să-i spunem sentimental este acela că orice bijuterie spune o poveste şi cu siguranţă bijuteria respectivă nu va dispărea din colecţia persoanei care a primit-o. La rândul ei cadou primit îi va aminti întotdeauna de tine.

 

 

Dacă nu ai încă nicio idee, poţi alege una dintre variantele propuse de mine.

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram