Christine Events sau masa uriașă cu dulciuri de la petrecerea ta

S-a dus vremea când singurul dulce la o nuntă sau botez era cozonacul făcut de femeile din sat care dădeau o mână de ajutor nuntașilor. Anii au trecut, vremurile s-au modernizat. Fie ca e vorba de o nuntă în familie, un botez, o aniversare sau o ocazie specială prăjiturile trebuie să fie la loc de cinste. De câțiva ani încoace la aceste petreceri a apărut o masă plină de dulciuri. Candy bar.

11701144_850183038399943_5536023292900665706_n

 

botez V&V

Ce e un candy bar? O masă uriașă cu prăjituri, flori și decorațiuni, de obicei pe o temă aleasă care te face să visezi și să te simți din nou copil sau cel puțin ajuns în raiul deserturilor. Cea mai frumoasă parte din întreaga poveste a candy bar-ului este, dincolo de bucuria și plăcerea oferită invitaților de a savura preparate delicioase, tema sau motivul central de la care se pornește în realizarea conceptului.

botez maria izabela-202

 

botez vlad gabriel-220

 

botez Vlad si Vladimir 1

 

nunta iunie

Preluată de la americani, ideea unei mese pline cu dulciuri, a devenit din ce în ce mai apreciată și mai populară și la evenimentele din România. Candy bar-ul poate fi compus dintr-un mix apetisant format din numeroase tipuri de prăjituri: macarons, cupcakes, cake pops, marshmallows, sweetie trees, bezele, biscuiți decorați, mini tarte cu fructe, mini prăjituri, mousse la pahar, choux a la creme, dar și bomboane, acadele și jeleuri colorate.

petrecere clasa IV-a Iva Friends

Vasele și standurile folosite pentru prezentarea prăjiturilor, print-urile personalizate, toppers-urile, stegulețele, etichetele, decorurile din pastă de zahar cu numele personajelor centrale ale evenimentului, ramele foto, literele volumetrice, borcănașele cu flori, eșarfele, coliviile, cărțile, valizele în miniatură sau diverse alte tipuri de elemente de butaforie, reprezintă detaliile care fac diferența și transformă o simplă masă cu dulciuri într-o imagine memorabilă.

botez V&V 2

Christine Events, pentru mine înseamnă Cristina și Cristina, sau Cristina la puterea a doua :). Pe Cristina Maura am cunoscut-o acum câțiva ani, organiza un eveniment la munte. Am rămas prietene. Recent am cunoscut-o și pe prietena ei, Cristina Nicoleta. …Și ea organiza un eveniment, tot la munte. Le-am plăcut din prima clipa.

Așa am aflat că pe lângă job-urile lor, de sine stătătoare mai au unul în comun și îl fac din pasiune. Christine Events.

Ele dau viață oricărui eveniment important din viața voastră. Fie ca este vorba despre nuntă, petrecerea de logodnă, botez, ziua de naștere, o petrecere tematică pentru aniversarea unui moment deosebit din viața ta.

Pe fete le gasiți aici.

buchete-iv

4851cfedee7cbc1da074df3a1206de2c

sursa foto: Christine Events

 

5 thoughts on “Christine Events sau masa uriașă cu dulciuri de la petrecerea ta

  1. Fiecare imagine ne aduce aminte de momentele frumoase traite la evenimentele la care am vazut chipuri de adulti transformate in copii pofticiosi si curiosi sa incerce fiecare dintre prajiturile de pe masa de candy bar. Bucuria unui zilei deosebite in care am contribuit si noi cu o particica dulce la reusita evenimentului este o adevarata implinire. Roxana, iti multumim ca, prin articolul dedicat noua, ne-ai facut sa retraim acele clipe de bucurie.

Comments are closed.