Menu

Conectează-te la tradiție chiar în centrul Bucureștiului, pe Lipscani

Tradiția în urban! Pe întreg parcursul săptămânii viitore (14-20 septembrie) în Centrul Vechi, pe Lipscani 47 are loc primul eveniment din seria “Conectează-te la tradiție!” organizat de Art&Craft Design.

Zilnic, între orele 12:00 – 20:00, meșterul popular Marin Predușel va face demonstrații gratuite de realizare a instrumentelor muzicale din lemn și, în plus, va umple atmosfera de zambete și de voie buna datorită spectacolelor de muzică populară pe care le va susține.

predusel

„Sunt meșter popular și instrumentist”, se prezintă mândru Marin Predușel. „Să vă demonstrez că știu și să cânt și nu mă joc. Când mă apuc de cântat nu mă mai opresc cu orele”.

Marin Predușel realizează, de când se știe, instrumente muzicale tradiționale de suflat: fluiere, piculine, cavale, ocarine, fluiere – cimpoi, tigve. Fluierul cimpoi și tigva au fost inventate chiar de el.

unnamed

Mai mult de-atât, pe langă demonstrațiile gratuite de meșteșug și muzică populară, Art&Craft organizează o expoziție cu vânzare, pentru toți iubitorii de artă populară si de obiecte tradiționale românești, pentru colecționarii împătimiți și, nu în ultimul rând, pentru cei care nu au timp și sunt în căutarea unui cadou cu un design românesc, original.

Art&Craft Design este în prezent cea mai mare firmă de retail de produse românești, cu o selecție complexă de produse ce se regăsesc în toate magazinele galeriilor comerciale ale aeroporturilor din țară, dar și cu un magazin online (www.artandcraft.ro). Art&Craft Design se adresează unui public larg ce cuprinde turiștii care tranzitează aeroporturile din România, colecționarilor de obiecte tradiționale românesti sau, pur și simplu, celor care vor să ofere un cadou original, inedit.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram