Copacul Dorințelor cel mai căutat loc la Târgul de Turism

Ocolul Pământului în Patru Zile, la Târgul de Turism al României. Asta s-a întâmplat între 12 și 15 noiembrie.
Vizitatorii au avut ocazia să se informeze şi să aleagă atât vacanţe care se pliază cel mai bine pe bugetele şi stilul lor de viaţă, către destinaţii binecunoscute şi des agreate de romani, precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, cât şi oferte de călătorie în ţări a căror frumuseţe este mai puţin cunoscută de publicul nostru: India, Iordania, Palestina, Tanzania.
Palestina şi Bulgaria au venit cu oferte speciale pentru turişti şi călători, fiind ţări care au avut statut de participanţi oficiali ai evenimentului.
 .
Malta Travel nov.2015 (1 of 42)
 .
Malta Travel nov.2015 (3 of 42)
 .
Malta Travel nov.2015 (10 of 42)
 .
Petrecere-surpriză pentru Elena Merișoreanu. Unde? La Târgul de Turism. Artista a fost invitată pentru a-și alege
următoarea destinație de vacanta și evident s-a ales cu o petrecere-surpriza, cu tort și șampanie, la standul Malta Travel.
Invitată să prindă un bilețel în Copacul Dorințelor de la stand, artista de muzică populară Elena Merișoreanu a spus că a fost o dată în Malta, la un spectacol, în tinerețe, dar ”nu am reușit să vizitez insula, așa că voi reveni cu drag acolo”.
.
Malta Travel nov.2015 (27 of 42)
 .
Malta Travel nov.2015 (17 of 42)
 .
Alături de Elena Merișoreanu s-a aflat și artista Claudia Ghițulescu. ”M-am îndrăgostit de Malta în acest an, când am fost invitata acolo la un eveniment. Am purtat cu mândrie ia noastră românească, în patria cavalerilor maltezi!” care evident a mărturisit că și-ar dori o ”vacanță cu fetele” în arhipelag.
.
Malta Travel nov.2015 (20 of 42)
 .
Cântărețele au profitat de vizita la standul Malta Travel ca să prindă câte un bilețel în Copacul Dorințelor, pentru ca acestea să ajungă la Ta Pinu, biserica miracolelor din insula malteza Gozo. Nu și doresc lucruri materiale, ci sănătate și zile cu bucurii.

5 thoughts on “Copacul Dorințelor cel mai căutat loc la Târgul de Turism

  1. BETFLIKROYAL has been praised by customers as It is a website that has the best promotions and the most in the country, worth the investment. Our website betflix offers a wide variety of games. There are more than 1668 games to choose from directly from more than 30 leading game manufacturers around the world. Can play via BETFLIKROYAL website, no need to download with your computer and mobile phone, both iOS and Android systems. Register with us

Comments are closed.