Menu

Cristina Chiriac duce Flori de ie la Barcelona Bridal Fashion Week

Ia românească ajunge în oraşul lui Gaudi!

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradițiilor românești lansează colecția Bride, în cadrul celei de-a 28-a ediții a târgului  Barcelona Bridal Fashion Week 2018, o expoziție ce reuneşte anual creaţiile celor mai celebri designer vestimentari din lume.

 

 

 

Evenimentul va avea loc între 27-29 aprilie a.c.  într-o zonă iconică din fermecătoarea Barcelona, mai exact în Montjuïc – situat chiar în inima acestei capitale a artei și a modei.

Inspirație şi creații de succes în timpul a trei zile de spectacole de modă în care peste 350 de expozanţi de prestigiu îşi vor prezenta colecţiile.

 

În cadrul acestei expoziții va fi lansată noua colecție Bride by Flori de ie ce include rochii albe, diafane, dar şi broderii înflorate, cusute manual, perfecte pentru zilele călduroase specifice Cataloniei.

Toate creațiile noastre sunt adaptate atât zonei iberice, cât şi tendinţelor internaţionale în designul nupţial, de la culoarea firului brodat, până la consistența materialului utilizat.

 

 

.

 

Lansat în 2014 şi bazat exclusiv pe creaţii handmade, brandul Flori de ie a devenit cunoscut în toată lumea prin participarea la cele mai importante târguri de profil de la Ankara, Bergamo, Tokyo, Shanghai, Dubai, Abu Dhabi, Moscova, New York, Londra, Bari şi Viena.

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram