Menu

Cu bani puțini, mobilă impresionantă

Dacă vreți să vă decorați casa și aveți un buget mic, încercați mobila făcută din paleți, adica din scândurile folosite pentru transportul mărfurilor. 
mobila paleti 1 mobila paleti 2
mobila paleti 3
mobila paleti 4
mobila paleti 5
mobila paleti 6
mobila paleti 9mobila paleti 10 Îi puteți găsi cu ușurință și gratuit, dacă întrebați la magazine, depozite, fabrici, dar și cu bani. Odată ce i-ați găsit,îi puteți transforma în obiecte funcționale și atractive pentru terasă și casă. mobila paleti 11
mobila paleti 12
mobila paleti 13
Moda a apărut de câțiva ani în țările nordice. Recent și la noi în țară a apărut această modă. De exemplu la Brașov există un motel care își întâmpină clienții cu un astfel de mobilier. 
Un balcon sau o terasă devine dintr-o dată mai spațios. Mobila aceasta non-conformistă este recomandată pentru cei care țin să protejeze mediul. 
Pe internet au apărut deja câteva făbricuțe de mobilă cu produse destul de mici în comparație cu prețurile mobilelor clasice.

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram