Menu

Cum alegi cadoul perfect pentru un bărbat în funcție de vârstă

Uneori să cumperi cadoul perfect pentru un bărbat este un lucru dificil. Este cu atât mai dificil cu cât el avansează în vârstă și evident gusturile i se schimbă de la an la an. Nimeni nu deține un secret anume, dar câteva idei tot există. Cert este că întotdeauna te poți orienta în privința cadourilor după vârstă și gradul de prietenie sau rudenie.

Personalitatea spune totul în privința persoanei respective. Un cadou-glumă este indicat să-l faci doar persoanelor cu simțul umorului, altfel riști să pierzi această relație și evident să creezi o situație jenantă.

 

La ce vârste cumpărăm haine, cosmetice, gadget-uri, aparate de îngrijire personală, trabucuri, băuturi fine?

 

 

 

 

Fie că e Crăciun, Paște, ziua lui de naștere sau de nume, alegerea de cadouri pentru barbati in functie de varsta se dovedește adesea o provocare.

 

Cadouri pentru bărbatul de 20 de ani

La vârsta de 20 de ani, bărbații par mai degrabă interesați de cadouri originale, prin care să poată să iasă în evidență. Așadar, tricourile, cămășile sport sau hanoracele reprezintă cea mai potrivită idee. Dacă te gândești și la un cadou haios poți cumpăra o pușculiță de bani.

 

Cadouri pentru bărbatul de 30 de ani

În privința cadourilor, la vârsta de 30 de ani, situația stă altfel. Bărbații încep să aprecieze mai mult cravata, portofelele, gențile de calitate, dar și ceasurile. Nu este obligatoriu ca accesoriile să fie de lux, ci mai degrabă pe stilul sport. În privința cadoului haios poți imprima pe un tricou un mesaj cu substrat.

 

 

Cadouri pentru bărbatul de 40 de ani

Eleganța începe să apară începând cu împlinirea vârstei de 40 de ani. Acum, bărbații încep să aprecieze aparatele de îngrijire corporală, cum ar fi un aparat de tuns, băuturile fine, dar și trabucurile cubaneze. Tot la această vârstă apar și hobby-urile mai serioase, cum ar fi fotografia, pescuitul și motociclismul. La 40 de ani, deja bărbatul este tata, așa că un cadou haios ar fi o cană personalizată cu mesajul ”super dad!”.

 

Cadouri pentru bărbatul de 50 de ani

Trusele de unelte sunt deja cadourile preferate pentru bărbații de 50 de ani, dar nu numai acestea. De asemenea, poți cumpăra și o pălărie. Cadourile pentru vârsta de 40 de ani rămân valabile și pentru cei de 50. Așa că aria cadourilor este destul de largă.

 

Cadouri pentru bărbatul de peste 60 de ani

Cadouri pentru această vârstă deja capătă un alt traseu. Cele mai indicate cadouri sunt legate de viața de familie și călătoriile. Bine, călătoriile nu lipsesc la nicio vârstă, numai că acum se fac doar cu familia. Așadar, un album foto este indicat. Adună un set de fotografii făcute împreună cu sărbătoritul și gradul de fericire este maximum. La această vârstă, bărbații sunt deja și bunici. Unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru bunici sunt obiectele de colecție, adică un puzzle realizat din multe piese. Dacă este vorba despre tată, bunic sau o alta rudă apropiată, alege o rama foto Home.

 

 

 

Toate acestea sunt doar câteva idei de la care poți să pornești sau pe care poți să le adaptezi în funcție nu doar de vârstă, ci și de personalitatea bărbatului.

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram