Menu

Cum arată o moară veche în Provence, Franța

Acestă moară veche din secolul al XVII-lea, situată într-o locație excelentă la poalele frumosul sat de Cornillon-Confoux, în inima Provence, aproape de Marseille, Aix en Provence, Luberon și Alpilles, a fost transformată de Caudelier Pierre într-un loc cu adevărat fascinant, bine cunoscut pentru liniște, confort și ospitalitate. O pensiune transformată parcă într-un hotel de 4 stele, în cele din urmă, fosta moară sătească cu vederi panoramice ale întregii regiuni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

2

 

3

 

Cornillon-Confoux.8

Cornillon-Confoux este un sat din sudul Franței. Populația de Cornillon-Confoux a fost de 1168 in 1999, 1304 in 2006, 1327 în 2007 și 1339 satul în 2009. Densitatea populației este de 89.57 de locuitori pe km². Numărul de locuințe în municipiul a fost estimat la 593 în 2007. Aceste cazare formate din 530 case principale, 35 case de secundare sau ocazionale și 28 de locuințe vacante.

sursa: http://shabbychicmania.it

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram