Menu

Cum folosești ușile și ferestrele vechi!

Tendința de vintage se extinde cu o mare repeziciune. Reciclăm și refolosim obiecte vechi pentru întrebuințări noi cu gândul la economii, la mediul înconjurător, dar și cu gândul la cum putem să păstrăm pe mai departe amintirile. Aproape niciun obiect din jurul nostru nu mai ia drumul gunoiului, ci primește un rol nou în gospodărie. Imaginația nu are limite când vine vorba de aranjamente interioare sau exterioare, iar la final satisfacția este pe măsura.

Azi reciclăm uși. Cum reutilizăm ușile vechi. În loc să le aruncăm le găsim o altă întrebuințare. Le putem folosi în bucătărie, în living sau hol, pe terase sau chiar în dormitor.

Fotografiile de mai jos vorbesc de la sine despre posibilitățile multiple de reutilizare. O ușă veche, cu puțină măiestrie, completează cromatic o camera simplă pentru un efect vizual încântător. O ușă veche ne poate fi de folos în bucătărie, unde dacă îi atașăm 4 picioare iese o masă superbă.

usa 1

 

usa 2

 

usa 3

 

usa 4

 

usa 5

 

usa 6

 

usa 7

 

usa 8

foto: Pinterest

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram