Cum ne pregătim pentru sporturile de iarnă | Schiul rămâne pe primul loc în topul preferinţelor

Extrem de captivante, sporturile de iarnă atrag tot mai mulţi amatori în staţiunile montane, imediat ce a apărut şi prima zăpadă. An de an, o dată cu apariţia primei zăpezi se deschide oficial şi pârtiile de schi.

Aşadar, mai e puțin și în curând marii amatori și profesioniști vor începe sa practice sporturile lor preferate. Deci, este cazul să ne pregătim. Pornim de la îmbrăcămintea de schi până la echipamentul pentru sporturile de iarnă. Chiar dacă te costă mai mult, un echipament corespunzător şi complet este un element esenţial în cazul sporturilor de iarnă. Nu încerca niciodată să înlocuieşti jacheta cu o geacă pe care o porţi pe stradă. Costumele de ski sunt confecţionate din materiale speciale, impermeabile şi respirabile. Căptuşeala lor menţine căldura, însă permite pielii să respire şi are proprietăţi antibacteriene. De asemenea, evită să te îmbraci gros. De la jachete de schi la pantaloni de schi, hanorace, clăpari este cazul să vă pregătiţi pentru mersul la munte.

 

 

Dacă ai rezolvat problema legată de îmbrăcămintea pentru sporturile de iarnă, acum este cazul să-ţi verifici echipamentului. Indiferent dacă practici schiul, snowboard-ul, bobul sau alte sporturi ai grijă la echipamente. Acestea trebuie curăţate, unse, reglate astfel încât atunci când porneşti la drum totul să fie în regulă.

 

 

De asemenea, este bine ca atunci când te hotărăşti să îţi cumperi echipamentul necesar, indiferent de sportul care doreşti să-l faci, să apelezi la un cunoscător.

 

  • Schiul

Este un sport de iarnă complex care poate aduce multe probleme amatorilor. Ca detaliu tehnic, este important să îţi păstrezi o poziţie relaxată şi naturală, iar genunchii să fie uşor flexaţi. De asemenea, caută să îţi stabileşti echilibrul şi stai în clăpari astfel încât presiunea să fie distibuită egal pe picior. În cazul în care căzătura este inevitabilă, încearcă să cazi pe o parte sau pe spate.

 

  • Snowboard-ul

Este o soluţie de distracţie pe pârtie şi o provocare pentru amatorii de senzaţii ţări. Dacă te tentează să faci snowboard iarna asta, pe lângă placă, simţul echilibrului este un element cheie al acestui sport. Nu orice placă se potriveşte perfect, fiind de preferat plăcile mai late, pentru a nu aluneca la viraje.

 

  • Bobul

Este o activitate inedită. Bobul, deşi este un sport cu tradiţie, bobul a ajuns să nu mai fie practicat la noi în ţară din cauza lipsei de pârtii special amenajate. Bobul presupune un risc mare pentru începători, fiind o cursă unde viteza ajunge şi la 130 km/h pe pârtia de gheaţă, deci un tip de sport recomandat doar celor care iubesc adrenalina şi viteza.

 

Nu în ultimul rând, snowmobiling-ul îmbină plăcerea vitezei şi atracţia pentru peisajele splendide. Este un sport mai puţin restrictiv, în plus, nu îţi trebuie permis de conducere.

Principalele recomandări în această perioadă premergătoare pregătirii pentru iarnă este să mergi la sală. În cazul în care programul nu-ţi permite încearcă câtva lucruri simple:

  • renunță la lift, ia-o pe scări, astfel vei pune la lucru muşchii.
  • mergi cu bicicleta, te ajută la îmbunătăţirea vigilenţei şi a echilibrului

 

 

 

5 thoughts on “Cum ne pregătim pentru sporturile de iarnă | Schiul rămâne pe primul loc în topul preferinţelor

  1. Pingback: sex xxx games

Comments are closed.