Cum petrece Crăciunul Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a fost inclusă în topul celor mai strălucitoare 50 de femeie din lume. Ea şi-a dezvoltat foarte mult stilul personal, creatorii de modă englezi povestesc că regina Elisabeta a II-a a fost în pas cu moda încă din vremea tinereţii şi a influenţat decisiv creaţiile caselor de modă ale anilor ’50 şi ’60.

 

127
1957, primul mesaj televizat al Reginei Elisabeta a II-a

Cu 25 de ani în urmă, bunicul meu a difuzat la radio primul mesaj de Crăciun. Ziua de astăzi este un alt punct de reper pentru că televiziunea a făcut posibil ca mulţi dintre voi să mă vedeti în casele voastre în ziua de Crăciun. Familia mea se adună de multe ori să privească la televizor, ca și în acest moment, şi astfel vă imaginez acum și pe voi toți, spunea regina Elisabeta a II-a în 1957, la primul ei mesaj de Crăciun televizat. Tehnica a progresat, iar în 2007, Regina a lansat mesajul de Crăciun chiar pe canalul youtube, în 2012 mesajul a fost filmat cu tehnologia 3D, iar în 2014 mesajul a fost lansat și pe Twitter.

.

regina
În 2012, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a transmis primul său mesaj de Crăciun în format 3D

 

În perioada Crăciunului, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii părăsește Palatul Buckingham și se mută la Palatul Sandringham din Norfolk. Reginei i se ală­tură și ceilalți membri ai familiei rega­le. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Prinţul Philip invită maximum 27 dintre cei mai apropiaţi membri ai Familiei Regale pentru a sărbători Crăciunul la reşedinţa din Sandringham. Cu noii soţi, soţii şi copii, este cea mai mare adunare regală.

Domeniul Sandrigham se întinde pe aproape 250 de hectare şi aparţine Familei Regale din anul 1862. Oaspeţii sunt aşteptaţi să ajungă în dimineaţa zilei de 23 decembrie.

An de an, familia Regală urmează tradiţia germană şi desface cadourile în Ajunul Crăciunului înainte să îmbrace hainele de gală şi să participe la un banchet. În jurul orei 22.00, doamnele se retrag, iar Prinţul Philip îi servește pe bărbaţi cu vin sau cu whisky.

În dimineaţa zilei de 25 decembrie, invitaţii participă la slujba de Crăciun la biserica St. Mary Magdalene, care aparţine domeniului regal. Prânzul este servit în jurul orei 13.00, ulterior adunarea se strânge în faţa televizorului pentru a urmări mesajul de Crăciun al Reginei. Mesajul de Crăciun este scris chiar de către regină şi se concentrează de obicei pe chestiuni religioase, rezumatul anului şi vorbeşte despre chestiunile esenţiale ale ultimelor 12 luni ale anului respectiv.

refinaa

Vă prezint mai jos câteva fotografii ale Reginei din momentul înregistrării mesajului de Crăciun.

.

 

regina 2003

 

regina 2015

 

regina 2004

 

regina 2007

 

regina 2008

 

regina 2009

 

regina 2010

 

regina 2011 (2)

 

regina 2012

 

regina 2014

 

 

6 thoughts on “Cum petrece Crăciunul Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

  1. I think the admin of this web site is truly working
    hard in support of his site, since here every data is quality based stuff.

Comments are closed.