Menu

Cum să alegi un cadou potrivit pentru o femeie

Alegerea cadoului potrivit pentru o femeie poate fi o sarcină destul de dificilă, unii ar spune chiar imposibilă. Lucrurile se pot complica mai ales dacă nu cunoașteți prea bine persoana căreia urmează să îi faceți un cadou. Am pregătit o listă cu câteva sfaturi de care ar fi bine să țineți cont atunci când mergeți să cumpărați un cadou pentru o femeie.

1. Nu vă grăbiți spre raionul cu produse cosmetice. Acest tip de cadou reprezintă o opțiune bună doar în momentul în care produsele cosmetice sunt de o calitate superioară și nu se înscriu în categoria obiectelor de uz zilnic precum deodorant, șampon sau gel de duș. Mai mult decât atât, evitați produsele cosmetice dacă nu cunoașteți gusturile persoanei care urmează să primească cadoul.

2. Nu oferiți parfumuri dacă nu aveți măcar un indiciu asupra mărcii preferate. Gusturile sunt subiective, așa că, nu vă grăbiți să oferiți parfumul vostru preferat drept cadou unei femei, deoarece s-ar putea ca gusturile să nu coincidă.

3. Obiectele vestimentare sunt o opțiune doar în momentul în care persoana de sex feminin și-a manifestat anterior interesul pentru un anumit articol de îmbrăcăminte. În orice caz, evitați să faceți cadou lenjerie intimă și nu vă aventurați să cumpărați obiecte vestimentare dacă nu cunoașteți mărimea potrivită. O opțiune sigură și de efect poate fi o eșarfă, un șal sau o poșetă de dimensiuni medii.

Un lucru important de reținut este că femeile preferă să fie unice, și prin urmare și cadourile ar trebui să fie unice. Femeilor nu le place să primească cadou un parfum la modă, folosit de alte 10 femei, sau o poșetă pe care o regăsim pe stradă la 1 din 5 femei. Femeile adoră să primească cadouri originale, care să constituie amintiri frumoase. Când alegeți cadoul unei femei, asigurați-vă că se potrivește personalității sale și transmite un mesaj puternic.

Iată 3 idei de cadouri pentru femei cu care nu puteți da greș. Toate acestea le găsiți aici.

bonsai

Bonsai lucrat manual, din porțelan, cu sidef alb și auriu sau chiar cu cristale, simbol al luxului și al aristocrației. Acest obiect decorativ unicat este cadoul perfect pentru o femeie ce iubește natura și eleganța.

rama-foto-lemn-cadou-pentru-iubit

Ramă foto din lemn personalizată, cu un aspect vintage, ce poate fi gravată cu orice mesaj. Dacă știți că femeia căreia urmează să îi dăruiți cadoul iubește amintirile, atunci o ramă foto personalizată poate fi un cadou foarte apreciat.

sticla

Sticlă de vin pictată cu motive tradiționale românești, un cadou autentic cu care puteți surprinde orice femeie iubitoare de valorile tradiționale și de băuturile aromate.

În concluzie, ce trebuie să rețineți este că o femeie apreciază cadourile originale și unice, cu o semnificație aparte. Nu uitați de mesajele personalizate care însoțesc cadoul, deoarece acestea pot face diferența între un simplu cadou și o amintire pe viață.

Voi care credeți că este cadoul perfect pentru o femeie?

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram