Menu

Cum să pregăteşti corect cel mai gustos porumb fiert

Cine nu a mâncat niciodtă porumb fiert?
Mă gândesc că da, aţi mâncat, mai ales că este o reţetă banală, ai pus la fiert porumbul în apă şi gata – dar totuşi eu cred că ai nevoie şi de nişte trucuri simple dacă îţi doreşti să prepari cel mai bun porumb 🙂
Porumbul fiert este o gustare foarte populară. Este plin de fibre, minerale şi vitamina C, şi are un gust foarte bun, fiind apreciat atât de cei mici, cât şi de cei mari.
 .
 .

Pentru fiert, cel mai bun porumb este cel care are lăptişor boabe, dovada clară că încă este crud.

Nu adăugaţi sare în oală, pentru că sarea întăreşte porumbul. Cine doreşte poate adăuga o linguriţă de zahăr, porumbul capătă un gust mai bun.

Serveşte porumbul fiert imediat. Îl poti servi ca atare sau alături de alte preparate.

Dacă ai prea mult porumb fiert, lasă-l în oală, să se răcească şi păstrează-l la frigider. Rezistă până la 3 zile. Înainte de a-l servi încălzeşte-l bine pentru a-l putea unge cu unt.

 

 

Efectele porumbului fiert sunt printre cele mai benefice, susţin medicii, dacă este consumat în moderaţie. Astfel, este indicat să cunoşti ce fel te afectează porumbul fiert pentru a şti dacă este timpul să te apuci să consumi acest aliment delicios mai des.

 Aşadar, porumbul protejează inima, rinichii, ficatul, măreşte vitalitatea şi are efecte benefice şi asupra sistemului nervos.
 .

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram