Menu

Cum și unde purtăm genele false | Niciodată la plajă sau piscină

În acest moment la modă sunt genele semipermanente, cunoscute de altfel și sub denumirea de gene fir cu fir sau extensii de gene. Genele semipermanente sunt făcute din materiale sintetice, dar și din păr natural de nurcă, evident existând și o mare diferență de preț între cele două.

De asemenea, genele semipermanente necesită o întreținere deosebită. Nu le putem pune singure acasă, ci la un salon, mai ales că este nevoie de reaplicarea lor o dată la câteva săptămâni.

Pe lână genele fir cu firm mai găsim gene false tip bandă și gene false tip smocuri.
Genele false tip bandă se aplică foarte ușor, nu este nevoie să mergi la salon. Acestea rezistă doar o zi, după care trebuie date jos. Important este faptul că dacă sunt curățate cu mare atenție, genele false tip bandă pot fi refolosite.

În schimb, genele false tip smocuri sunt folosite în foarte mare parte în extensii de gene, mai ales că arată mai natural, decât genele false  tip bandă. Se aplică cu lipici și le puteți purta timp de o lună. Aceste gene false se aplică direct pe geana naturală.

Înainte de a decide ce tip de gene să alegi trebuie să știi următoarele amănunte:

  • Genele false nu sunt impermeabile
  • Gene false nu se poartă la plajă sau piscină
  • Genele false nu trebuie purtate ziua
  • Alege genele false din păr natural
  • Genele false din fibre artificiale sau plastic pot să vă rănească ochii

Și dacă tot am vorbit de plajă și piscină, putem spune că încet, încet ne pregătim și de vacanță. Toate ne dorim o piele cu nuanță ciocolatie, iar la început bronzul este destul de greu de obținut și implică expunerea la radiații solare, care nu sunt întotdeauna cele mai sănătoase. Din fericire, există din ce în ce mai multe soluții pentru un bronz artificial. Un autobronzant bun poate asigura o culoare perfectă pentru piele și în același timp o poate hrăni și o poate hidrata. Un autobrozant foarte recomandat este un autobronzant de la Sephora.

Cum alegem autobronzantul?

Cel mai bun autobronzant este cel potrivit pentru timpul tău de ten. Atunci când alegi un astlel de produs trebuie să ții cont în primul rând pe ce parte a corpului îl aplici, întrucât există diferență între un produs facial și unul pentru restul corpului.

Dacă dorești un autobrozant pentru plajă trebuie să achiziționezi un autobronzant rezistent la apă, cu multe ingrediente naturale și eficiente.

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram