De ce îi căutăm pe creatorii de amintiri?

Putem să spunem că trăim într-o lume în care multe lucruri sunt produse în masă. Este un lucru minunat, mai ales că în acest fel se poate satisface o cerere la nivel mare. A nu se înţelege că cineva are ceva împotrivă, dar atunci gând vorbim despre un cadou ne gândim de două ori ce dorim să cumpărăm. Lucrurile unicat au început să aibă o mare căutare, iar dacă este şi personalizat cu atât mai bine, asta în cazul cadourilor.

 

Cauţi un cadou pentru o persoană dragă? Cauţi un cadou pentru nunta prietenei tale sau a unui prieten drag ţie? Cauţi un cadou pentru botezul nepoţelului tău? Se apropie ziua cea mare, şi mai aveţi de luat mărturii de nuntă? Vrei ceva unicat? Sigur că există şi aşa ceva. Trebuie doar să-i cauţi pe acei creatori de amintiri unicate!

 

 

  1. Pahare pentru miri, lucrate manual

Paharele sunt potrivite atât pentru nunţi, cât şi pentru botezuri. Se realizează în culori diferite şi sunt rezistente la apă.

 

  1. Săculeţi rustici cu lavandă

Săculeţii rustici umpluţi cu lavandă. Sunt perfecţi ca mărturii atât pentru nunţi, cât şi pentru botezuri. Săculeţii pot avea şi etichetă personalizată, evident cu mesajul dorit.

 

  1. Trusou pentru bebeluş

Trusoul poate fi realizat pe teme şi culori  diferite.  Trusoul conţine: păturica pentru bebe, prosopul de baie, prosopul pentru preot, pânza de mir, fașa, sticluța cu mir şi babețica.

 

 

 

Totul este mai frumos când este făcut cu sufletul

 

Aşadar, puteţi oferi oamenilor dragi un obiect de decor creat în masă, nu a zis nimeni că este interzis, dar îi puteţi încânta şi cu o creaţie lucrată manual. Cei care iubesc cadourile handmade sau cadourile vintage, vor aprecia unicitatea albumelor şi jurnalelor personalizate cu mesaje şi poze. O schimbarea a consumatorilor se întâmplă chiar în zilele noastre.

De ce această schimbare de optică?

Pentru că sigur ţi s-a întâmplat să mergi la o aniversare şi să vezi că ai ales acelaşi cadou pe care l-au ales şi alţi invitaţi. Aşa că, pentru a evita să dăruieşti acelaşi cadou precum ceilalţi invitaţi, alege un obiect unicat!

 

 

36 thoughts on “De ce îi căutăm pe creatorii de amintiri?

  1. Pingback: 24 hour pharmacy
  2. Pingback: avodart cheap
  3. Pingback: buy cipro cheap
  4. Pingback: couples sex games
  5. Pingback: diabetes and ed
  6. Pingback: cure ed
  7. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Great. I’m also an expert in this topic so I can understand your effort.

Comments are closed.