Menu

De ce să oferi produse cosmetice BIO de sărbători

Încet, încet intrăm în linie dreaptă privind alegerea cadourile de Moş Nicolae şi de Crăciun. Facem liste peste liste, atât liste cu persoanele dragi nouă, cât şi liste cu cadouri pentru aceştia.

Aşadar, acesta este momentul potrivit pentru a cumpăra produse cosmetice organice pentru familie şi prieteni, dulciuri de o calitate naturală şi multe alte produse sănătoase.

Îţi prezint în cele ce urmează, trei argumente care te vor ajuta să înţelegi mai bine beneficiile cosmeticii organice şi să te motiveze în plus să alegi produse BIO pentru tine, familia şi prietenii tăi.

 

 

 

3 argumente care te vor ajuta să alegi produsele cosmetic BIO

 

  • Conţin ingrediente curate şi eficiente

Ingredientele active folosite în soluţiile cosmetice organice sunt reprezentate de unturi, uleiuri şi extracte vegetale şi minerale naturale ce nu conţin derivaţi din petrol, cum este cazul produselor cosmetice standard. Astfel, pielea ta va beneficia de hidratare intensă şi îngrijire cu ajutorul naturii şi, ca bonus important, îţi vei menţine şi sănătatea organismului. Ce motiv mai bun sa ai pentru a trece la BIO si a-i inspira si pe cei dragi tie spre un obicei sanatos de ingrijire corporala?

 

  • Hidratare intensivă

Hidratarea este cerinţa cheie a pielii iarna. Toti, fără excepţie, suferim din cauza pielii uscate iarna, fie că e vorba de ten, faţă sau corp. O crema de fata, o cremă de mâini sau un ulei de baie nu au cum să dea greş în niciun cadou de Crăciun. Produsele cosmetice BIO, naturale şi organice au la bază unturi vegetale: unt de shea, unt de cacao şi uleiuri extrase din plante: ulei de migdale, ulei de caise, ulei de argan, ulei de măsline extravirgin, ulei de dovleac, ulei din seminţe de struguri, etc., plus o paletă extinsă de alte extracte vegetale cu rol puternic hidratant şi regenerant pentru piele.

 

  • Grija faţă de păr

Un alt efect neplăcut al frigului este uscarea părului. Iar, mai ales pentru femei, frumuseţea părului este o preocupare de bază din ritualul de înfrumuseţare săptămânal. O mască de păr, un balsam nutritiv sau un şampon puternic hidratant vor bucura cu siguranţă orice femeie şi de ce nu, şi orice bărbat. Există câteva produse pentru par barbati de o bună calitate, iar soluţiile BIO de îngrijire a părului şi scalpului nu conţin silicon, uleiuri minerale şi, în plus, sunt îmbogăţite cu uleiuri esenţiale şi extracte vegetale care curăţă eficient părul şi îl învăluie în hidratarea de care are atâta nevoie.

Din punct de vedere fiziologic, pielea bărbaţilor este considerabil diferită de cea a femeilor. În primul rând, stratul inferior al pielii, derma, este structural diferit în cazul tenului bărbaţilor. Pentru alegerea produselor potrivite, sunt mai multe criterii de alegere, dar cel mai important este ca acestea să fie destinate tipului pielii şi să aibă în compoziţie compuşi nedăunători.

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram