Menu

DeliCake te pregătește pentru Crăciun

Foarte puţin timp a mai rămas până la Ajunul Crăciunului, şi da, pur și simplu nu mai avem răbdare, că da, aşa suntem noi: dornici după sărbători, petreceri, daruri şi bucurii în familie.

Toate prietenele mele mă întreabă ce prăjituri fac pentru Crăciun. Păi ce să mai fac când am descoperit dulciurile de la  Delicake.

Zilele trecute am gustat din plin bunătăţile făcute de Lucia Coman. Despre asta voiam să vă spun. Trebuie să le încercaţi.

Ce poate fi mai delicios decât nişte reţete simple şi aromate de dulciuri: cozonac, fix ca al mamei mele – deci amintiri din copilărie, dulceață de lapte, biscuiți și turtă dulce.

 

 

Tortulețul în formă de brad e preferatul meu. Are o compoziție cu iz de sărbătoare: mousse de ciocolată albă cu busuioc, jeleu de căpșune, blat cu mentă. Glazura fină e din ciocolată cu pudră de spanac.

 

Dacă ţi-am făcut poftă poţi comanda şi tu la adresa contact@delicake.ro pentru tine, dar poţi face şi comenzi corporate. Fă o bucurie colegilor şi prietenilor tăi!

 

Ultima ispravă a Luciei şi evident gustată de mine au fost macaronsi. Aşadar nu degeaba vă zic eu că Delicake e raiul prăjiturilor, candy bars şi al torturilor de nuntă.

În concluzie e o poveste dulce pornită de Lucia Coman şi Ioana Constantin, două fete care fac catering de foarte mult timp – fac catering la toate filmele mari şi la reclame – iar acum au decis să abordeze şi partea dulce a vieţii  – a lor şi a clienţilor lor :).

Să vă spun ce macaronsi găsiţi la Delicake: macaronsi umpluţi cu cremă de ciocolată veritabilă şi piureuri de fructe. Nu sunt coloraţi cu coloranţi artificiali.

  • Roz- colorant măceşe, cremă de ciocolată şi trandafir
  • Verde- colorant spanac şi cremă de ciocolată cu fistic
  • Negru- colorant cărbune şi cremă de ciocolată cu violete
  • Portocaliu – colorant măceşe şi ananas, crema este din ciocolată şi piersică
  • Galben- colorant ananas, cremă de ciocolată şi pepene galben
  • Alb – fără colorant, cremă de ciocolată plus banană caramelizată

 

 

Să aveţi poftă!

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram