Menu

DELICIOUS BY ART&CRAFT | Lansare concept store în Băneasa Shopping City

Nu ai drum la aeroport? Nu-i nicio problemă. Art&Craft România s-a gândit la tine şi ţi-a venit în ajutor. Cum? A deschis un magazin în Mall Băneasa. Da, ştiu, este o veste minunată pentru voi cei care îmi reproşaţi mereu că magazinele Art&Craft  se găsesc numai în aeroporturi.

 

Aşadar, după o experienţă de 15 ani în zona de produse româneşti cu desfacere numai pe aeroporturi, Art&Craft vine acum cu un concept nou. Delicious by Art&Craft, un spatiu unic, contemporan şi foarte primitor situat la etajul 1, în apropierea zonei de restaurante din Băneasa Shopping City.

 

 

Delicious by Art&Craft este un concept store bazat pe cadouri de inspiraţie românească, unde putem găsi articole cu un design autentic, create sub mărcile proprii. Produsele sunt pline de inspiraţie şi creativitate, adaptate oricărei vârste, vinuri, dar şi gusturi delicate, datorită celor mai fine ciocolate, trufe şi prăjituri bazate pe reţete tradiţionale.

 

De asemenea, la fiecare vizită în magazinul Delicious by Art&Craft ai ocazia de a degusta produsele, vei primi consiliere din partea personalului, vei afla povestea produselor şi, nu în ultimul rând, la orice achiziţie vei primi un cadou.

 

 

În prezent, Art&Craft România este cea mai mare firma de retail de suveniruri şi produse tradiţionale româneşti, având o vastă experienţă ce se reflectă în modul unic de realizare a produselor, în amenajarea spaţiilor de vânzare şi în serviciile oferite.

Dacă nu ajungi în aeroport, poţi ajunge în magazinul din Băneasa, iar dacă nici aici nu ai drum sigur poţi face o comandă pe magazinul online la adresa www.artandcraft.ro.

 

 

 

La inaugurarea magazinului, un moment potrivit de socializare. Cu cine altcineva? Cu prietenele mele – Alexandra Ungureanu, Manager Comunicare Art & Craft şi Florina Badea/ www.florinabadea.ro

 

 

 

 

 

Aşa cum v-am mai spus la Art&Craft România găsim atât produse tradiționale românești de artă populară cât și artizanat şi produse de retail.

 

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram