Menu

Diamantele, cele mai bune prietene ale femeii, puse în valoare de ceasurile damă Christina Diamonds

Diamantele, cele mai bune prietene ale femeii, puse în valoare de

ceasurile damă Christina Diamonds

 

Simboluri ale rafinamentului, diamantele au fascinat dintotdeauna. Chiar Marilyn Monroe le admira frumusețea și le punea în valoare alături de ținute extravagante, colorate, care le accentua strălucirea. Încă din Antichitate, grecii considerau aceste pietre prețioase „lacrimi ale zeilor” sau bucăți de stele cazătoare, menite să le călăuzească pașii în noapte.

Din pasiune pentru artă și nesfârșită creativitate, Christina Hembo, femeia din spatele brandului Christina Jewerly & Watches, a creat un concept unic în lume, prin care orice femeie își poate crea un ceas de damă unic, personalizat cu diamante veritabile și alte pietre semiprețioase.

Christina Hembo, femeia din spatele brandului Christina Jewerly & Watches

 

Ceasurile de damă ale Christina Diamonds fascinează prin strălucirea și atenția deosebită la detalii, precum și printr-un mecanism elvețian de excepție, al cărui ticăit melodios și suav dăinuie în timp, decenii de la rând, fără să se oprească nici măcar o clipa.

Colecția unică de ceasuri damă, oferită de Christina Diamonds, este ocazia perfectă a oricărei doamne și domnișoare care vrea să poarte o bijuterie cu mecanism elvețian să își pună în valoare creativitatea si să-și creeze un model de suflet, în care să investeasca ingeniozitate si bun gust, fară a-și depași bugetul.

 

Ceasurile de damă Christina Diamonds – de la banal la original, de la preț la investiție

 

Fiecare femeie își dorește un articol vestimentar sau măcar o bijuterie-amprentă a personalității ei. Grație unui patent unic în lume – T-bar -, Christina Hembo a transformat un simplu ceas într-o bijuterie unică, personalizată cu momente speciale din viața de cuplu sau de familie, grație unei game de pandantive vaste, din argint 925, placat cu aur galben sau roz și rodiat, care își vor păstra strălucirea în decursul timpului.

O altă inovație din spatele ceasurilor de damă Christina Diamonds o reprezintă avantajul de a-ți construi un ceas de dama elvețian de la zero. Christina și-a dat seama rapid că femeile sunt atât de diferite, încât nu s-ar putea regăsi în doar câteva modele. Din acest motiv, designerul a brevetat două sisteme de închidere (T-BAR și discul cadranului), care permit personalizarea completă a ceasului SWISS MADE. Este unicul brand din lume în care doar imaginația impune o limită în crearea unei bijuterii unicate, de calitate, la prețuri extrem de atractive – de la doar 579 lei.

 

O altă inovație din spatele ceasurilor de damă Christina Diamonds o reprezintă avantajul de a-ți construi un ceas de dama elvețian de la zero. Christina și-a dat seama rapid că femeile sunt atât de diferite, încât nu s-ar putea regăsi în doar câteva modele. Din acest motiv, designerul a brevetat două sisteme de închidere (T-BAR și discul cadranului), care permit personalizarea completă a ceasului SWISS MADE. Este unicul brand din lume în care doar imaginația impune o limită în crearea unei bijuterii unicate, de calitate, la prețuri extrem de atractive – de la doar 579 lei.

Ceasurile de damă Collect sunt imaginea perfectă a femeii moderne, care are nevoie de o bijuterie care să poată fi purtată indiferent de momentul zilei, să îi pună în valoare personalitatea și să îi ofere ocazia perfectă de a ieși în evidență.

 

Prețul unui astfel de model de ceas elvețian reprezintă o investiție pe termen lung, această bijuterie putând fi lasată moștenire pentru a încânta privirile urmașilor. Mecanismul elvețian de excepție pune în valoare aspectul acestei bijuterii și îi garantează funcționarea cu precizie decenii întregi.

 

 

În plus, colecția de ceasuri damă patentată de Christina Hembo și denumită „Collect”, îți permite să transformi un ceas banal într-o bijuterie ticăitoare suprinzătoare și veritabilă, adaugând pandantive, brățări personalizate din piele, cadrane cu diamante, pietre semiprețioase sau elemente pe şina cadranului (floricele, inimioare, litere, cifre etc.).

Astfel, de la disc, la curele sau brăţările de piele și până la ultimul talisman, se poate opta pentru o multitudine în nuanțe, forme și culori, în funcţie de stilul şi personalitatea ta. Iar diamantele autentice Top Wesselton VVS (F-G) vor fi mereu puse în valoare de maeștri ceasornicari de renume, cu artă și rafinament, în decursul a câteva luni de zile, pentru ca posesoarea să se bucure de un ceas Swiss Made pe măsura așteptării şi de o strălucire demnă de covorul rosu.

Iar cum imaginația femeilor nu are limite când vine vorba de bijuterii și ceasuri de damă, colecțiile se pot modifica în fiecare zi, în funcție de eveniment sau de starea de spirit. Toate ceasurile elvețiene Christina Diamonds sunt realizate exclusiv manual și au mecanisme Rhonda sau ETA (în funcție de model), întâlnite doar la marca Rolex.

 

 

În întreaga lume, doar 20% dintre ceasurile produse beneficiază de cea mai înaltă distincție în orologerie, respectiv certificatul “Swiss Made”, iar ceasurile Christina Diamonds se bucura de acest renume, fiindu-i acordat pentru calitatea superioară, măiestria, precizia cu care sunt create și durabilitatea.  

Tu ești cea care impui limita! Peste 30 de modele de ceasuri așteaptă să fie personalizate și să strălucească la încheietura mâinii tale. Deşi sunt ceasuri elvețiene de excepție, misiunea Christina Diamonds este aceea de a „revoluționa luxul la preț accesibil”, iar preţul de pornire este de doar 579 de lei.

Tu poti schimba, ceasul si timpul. Vino in universul Christina Diamonds si descopera miile de bijuterii unicat.

 

Profita de codul de reducere “TU20” creat special pentru tine, draga cititoare. www.christinadiamonds.ro

( 20 % discount la orice achizitie, pana pe data de 1 sept. 2017)

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram