Menu

#Dichisar se întoarce! Food, Fun & Fashion la Yumm Edition

Am tânjit de mult să ajung și eu la #Dichisar. Ba aflam târziu, ba aveam alt program … de fapt așa cum se întâmplă atunci când n-ai noroc. Acum, la ediția de toamnă … ce să vezi, printr-un email Andreea Ghica mă întreabă: Țărăncuța urbană dorește să fie partener media la #Dichisar 8-9 octombrie? E… v-ați prins de cum a sunat răspunsul meu 🙂

 

dichisar

 

Editia #Dichisar de toamnă se întamplă în weekend-ul 8-9 Octombrie, 09:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii).

____________________________

 

INTRARE GRATUITĂ! Eveniment Facebook 

____________________________

 

#Dichisar e locul în care trebuie să fii că să-i descoperi înainte să devină faimoși: designeri și creatori români trending, de care încă nu-ți spune nimeni dar pe care urmează să îi vezi în curând în toate revistele.

 

Peste 30 de creatori români, pentru prima oară la #Dichisar

La #Dichisar mergi ca să-ți revezi preferații, dar și ca să descoperi alții noi. Pregătiți de acum bugetul, nu scapă nimeni cu portofelul plin.

 

#Yumm Edition! O cameră plină cu bunătăți home-made

De lăsat dieta acasă. Weekend-ul asta e cu dulcețuri, brioșe, macaroons și multe alte delicii de devorat fără rușine.

 

Cafea bună, muzică excelentă și un weekend petrecut cum trebuie

Atmosfera de la #Dichisar îți setează starea de spirit pentru tot weekend-ul. De venit devreme, cu cel puțin o prietenă!

Ne vedem acolo! 8-9 Octombrie, la Impact Hub București. Eveniment Facebook 

14523006_1707427136246554_3709887250168839249_n

____________________________

 

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de creatori tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona design, beauty & lifestyle.

14440908_1702959493359985_9077937473580625068_n

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 140 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 170 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

 

Cu sprijinul

Magic FM Romania, UnicaOnline, Cosmopolitan Romania

 

Si suportul media al

IQads, Revista Bulevard, Catchy, Modernism Punct Ro, Mixtopia, FEEDER.ro, Orasul Meu, Urban.ro, anyplace.ro online magazine, Metropotam, Zile si Nopti Bucuresti, Bucharest City App, Eventur Group, VinSiEu.ro – Evenimente din Romania, getlokal.roRevista Avantaje, Femeia., Casa si Gradina, DivaHair.ro, Garbo.ro, ViitoareMireasa, Kudika Shopping, mayra.ro, Rochii 365, TotulPentruMiri.ro, TotulDespreRochii, Kudika.ro, Karena, Tonica, FeteleStiu.routilecopii, SuntParinte.ro, Copilul.ro, Centrul de Parenting, Qbebe, Totul despre mame, UrbanKid.ro

 

unnamed

Fashionably blogged by

Ruxandra Luca, All that beauty things, Tarancuta urbana by Roxana Toma, Şi Blondele Gândesc, Blog in Tandem, Frici de mămici

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram