Menu

Din 15 decembrie, „Târgul de Crăciun la Neamț” deschide porţile la Curtea Domnească

Municipiul Piatra Neamţ vă invită, în perioada 15 decembrie 2017 – 1 ianuarie 2018, la Târgul de Crăciun, care se va desfășura la Curtea Domnească din Piatra-Neamţ.

Târgului de Crăciun la Neamț are spații dedicate fiecărui tip de activitate precum zona evenimentelor culturale (scena amplasată în parcarea Teatrului Tineretului), zona produselor culinare, zona produselor gastronomice preparate în târg, a obiectelor de decor și alte produse alimentare, zona atelierelor și activităților pentru copii, și zona cu mese și bănci destinată celor ce doresc să servească produsele alimentare achiziționate din târg.

Evenimentul va debuta pe data de 15 decembrie cu un concert al binecunoscutului cântăreț australian, Faydee. Printre artiștii care ne vor încânta auzul în perioada magică a Sărbătorilor de Iarnă mai menționăm Liviu Teodorescu și Mircea Baniciu.

 

 

Pe data de 23 decembrie va avea loc Caravana lui Moș Crăciun, unde simpaticul și mult așteptatul bătrânel ne va încânta cu daruri și multe alte surprize.

Surprizele nu se opresc aici! După Crăciun veți fi surprinși de un superb Festival de Datini și Obiceiuri.

Ultima seară a anului 2017 va fi una specială la TÂRGUL DE CRĂCIUN. Programul artistic pregătit de organizatori va cuprinde o serie întreagă de evenimente.

Şfateta anilor va fi marcată, ca de obicei la Revelionul 2018, în Piatra Neamţ cu un spectacol pe scena de lângă Turnul lui Ştefan, mesajele autorităţilor, numărătoarea inversă, şampanie şi spectaculosul foc de artificii.

 

Pentru mai multe informaţii despre obiectivele turistice şi ofertele de cazare din Piatra Neamţ

Centrul Naţional de informare şi promovare turistică

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram