Dino Parc Râşnov a depăşit 2,7 milioane de vizitatori. Concert aniversar pe 12 iunie

Dino Parc Râşnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, aniversează anul acesta 7 ani de activitate, timp în care 2.769.375 de vizitatori i-au trecut pragul. În 2022, până acum, 132.398 de persoane au vizitat parcul cu dinozauri, în timp ce pe 1 iunie a fost doborât recordul celui mai bun an al parcului dinainte de pandemie, înregistrându-se 5.600 de vizitatori.

Cu ocazia aniversării celor 7 ani, pe 12 iunie, începând cu ora 12:30, la Dino Parc Râşnov vor avea loc două concerte mult aşteptate, susţinute de Iuliana Beregoi şi Alina Sorescu împreună cu corul ei de copii, Picii lu` Soreasca.

Iar pentru că fiecare an vine cu elemente noi pentru vizitatori, anul acesta parcul inaugurează două expoziţii noi: „Epoca de Gheaţă”, ce este deja disponibilă pentru vizitatori şi „Dinozaurii, strămoşi ai păsărilor de azi”, ce va fi lansată foarte curând. Prin aceste expoziţii, Dino Parc Râşnov îşi întăreşte şi mai mult poziţia de muzeu în aer liber, care facilitează accesul la educaţie şi la informaţie pentru copii printr-o manieră distractivă şi atractivă.

Parcul se mândreşte cu o colecţie permanentă de 100 de dinozauri în mărime naturală, realizaţi după cele mai recente descoperiri ştiinţifice. Toate expoziţiile şi exponatele din cadrul Dino Parc Râşnov sunt realizate în parteneriat cu Universitatea Bucureşti, Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa, Institutul Geologic Român, Muzeul Naţional Secuiesc, Muzeul Judeţean de Istorie Braşov şi parteneri privaţi autohtoni şi internaţionali.

Dino Parc – 2018

„Încă de la bun început ne-am dorit să creăm o destinaţie ideală pentru întreaga familie şi, credem noi, am reuşit. Suntem încântaţi că putem pune la dispoziţie 4 hectare de pădure, înţesate cu dinozauri, expoziţii şi activităţi care sunt disponibile pentru vizitatori tot timpul anului. Până acum, anul 2022 ne-a surprins plăcut cu un număr de vizitatori în creştere şi aşteptăm în continuare toţi pasionaţii de dinozauri, mici şi mari, să ne viziteze vara aceasta. Avem pregătite o sumedenie de spectacole şi evenimente inedite pe care vă aşteptăm să le descoperiţi”, a declarat managerul Dino Parc Râşnov, Adrian Apostu.

În ultimii ani, Dino Parc Râşnov a devenit o atracţie-magnet pentru turişti, astfel, ajungând în top 50 destinaţii pentru copii şi familii din Europa şi în top 10 cele mai vizitate locuri din România pe Google Maps, iar acest lucru s-a reflectat şi în cifre. Dino Parc Râşnov a înregistrat până acum pe anul 2022 o cifră de afaceri de 4.297.135,71 lei, mai mare cu 9,77% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2021, ce a fost cel mai bun an din istoria parcului.

Dino Parc – 2017

Dino Parc Râşnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei şi un muzeu în aer liber. Are o suprafaţă de 4 hectare, pe care se întinde un traseu cu peste 100 de dinozauri în mărime naturală. Printre alte activităţi regăsite în parc se numără un traseu de aventură în copaci, o tiroliană, două locuri de joacă pentru copii, o cameră labirint cu lasere, un atelier de pictură pentru copii, un cinematograf 360° şi unul 9D, precum şi diferite expoziţii ştiinţifice naţionale şi internaţionale.

8 thoughts on “Dino Parc Râşnov a depăşit 2,7 milioane de vizitatori. Concert aniversar pe 12 iunie

 1. Buy diabetes meds with Bitcoin and make the feds
  mad Where can I find the best deals on diabetes medication online without a
  prescription?
  Discounted Januvia without prescription Glimepiride
  for cheap online

 2. I’m writing on this topic these days, baccaratcommunity, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

 3. I was looking for another article by chance and found your article majorsite I am writing on this topic, so I think it will help a lot. I leave my blog address below. Please visit once.

Comments are closed.