Menu

Dino Parc Râșnov a înregistrat peste 1 milion de vizitatori în trei ani de activitate!

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a împlinit trei ani de activitate. De la deschiderea din iunie 2015 și până în prezent, parcul a înregistrat peste 1 milion de vizitatori!

 

 

 

Cifra de afaceri a Dino Parc Râșnov a evoluat pozitiv de la an la an. Parcul a înregistrat o creștere de 12,36% a cifrei de afaceri în 2017 față de 2016, de la 9.881.144 lei la 11.102.560 lei.
Cifra de afaceri s-a menținut pe un trend ascendent și în primul trimestru al anului 2018 cu o valoare de 747.676,79 lei, în creștere față de aceeași perioadă a anului anterior când a înregistrat 636.049,28 lei.

 

 

 

 

“Comunitatea celor pasionați de dinozauri și de paleontologie se mărește pe zi ce trece, iar asta nu poate decât să ne bucure. Iubitorii de dinozauri sunt de toate vârstele, de la copii de 3 ani, până la părinți și bunici, acesta fiind principalul motiv pentru reușita de a depăși un milion de vizitatori. În continuare ne dorim să atragem atenția unor noi vizitatori, dar avem grijă și de cei care ne vizitează constant și pentru care pregătim noutăți în fiecare sezon”, a declarat managerul Dino Parc Râșnov, Adrian Apostu.

 

În ultimii ani, Dino Parc Râșnov a reprodus în premieră în mărime naturală cel mai mare animal zburător (pterozaur) din lume, Hatzegopteryx Thambema, descoperit în Țara Hațegului, care putea face înconjurul pământului în zbor fără să se oprească. Mai mult, în cadrul parcului au fost deschise în acest an alte două expoziții inedite, dedicate copiilor, dar și celor mari: expoziția educativă “Pădurea Magică a Dinozaurilor”, care are ca tematică principală protejarea pădurii și educarea celor mici cu privire la importanța arborilor în cadrul ecosistemului, dar și expoziția de jucării de colecție, vechi de peste 100 de ani, lansată cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor.

Expozițiile din cadrul Dino Parc Râșnov au fost realizate în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea București, Institutul Geologic Român, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Județean de Istorie Brașov și parteneri privați.

 

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu impresionant, cu 55 de dinozauri în mărime naturală și dinozauri animatronici, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D, expoziții internaționale și multe alte zone interactive.

Informații suplimentare puteți găsi și pe paginile oficiale:
www.dinoparc.ro și https://www.facebook.com/dinoparcrasnov

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram