Menu

DogFest, ediţia a III-a. Dacă nu aveţi ce face în acest week-end în Bucureşti

În acest week-end se încheie cea de-a III-a ediție a evenimentului DogFest. După competiţiile de la Braşov şi Balotești, acum evenimentele se mută în Bucureşti.

Deschiderea DogFest ce a avut loc la Braşov în data de 29 august, iar în acest week end organizatorii – Royal Canin împreună cu Hornbach îi invită propietarii de câini să participe la demonstraţii de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate şi prezentări de rase începând cu ora 11.00 şi în Bucureşti.

Locaţiile sunt: 12 septembrie – Hornbach Berceni şi 13 septembrie – Hornbach Militari

dog 2

Câini de talii și rase diferite participă la jocuri, competiții și activități.

dog

Dacă vrei să-ți faci un nou prieten canin, CENTRELE DE ADOPȚIE te așteaptă cu numeroși câini dornici să-și găsească un proprietar iubitor și un cămin permanent.
Demonstratiile de dresaj vor fi asigurate de Şcoala de Dresaj AS – Florin Firtea.

dog 3

DogFest – Hornbach Baloteşti

„Aşteptăm de fiecare dată cu mult entuziasm DogFest, un eveniment la care ţinem foarte mult. Proiectul s-a născut în 2012 cu intenția de a oferi proprietarilor de câini din orașe un eveniment aproape de ei, la care să poată participa împreună cu câinele, ca la o sărbătoare,” a spus Andrei Bărăgănescu, Events, PRO & KA Marketing Coordinator la Royal Canin. ”Fiecare câine e frumos și are ceva special, indiferent de talie sau rasă, și îi așteptăm pe toți la DogFest. La Royal Canin încercăm să asigurăm o hrană adecvată nevoilor fiecăruia și acum sărbătorim diversitatea acestei specii.


Toţi participanţii vor primi premii de la Royal Canin!

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram