Drojdia de bere, tinereţe fără bătrâneţe

Drojdia de bere se numără printre cele mai sănătoase alimente. Este ideală pentru revigorarea şi energizarea organismului şi are în plus deosebite calităţi ca şi produs cosmetic natural pentru ten. 

Drojdia de bere este, de fapt, o ciupercă de dimensiuni microscopice numită Saccharomyces cerevisiae. Aceste ciuperci se găsesc peste tot în natură, în special pe plante şi fructe. Ele au nevoie de zaharuri pentru a se dezvolta. Ciupercile din drojdie dizolvă zahărul şi produc alcool şi dioxid de carbon în procesul de digestie. Drojdia este folosită pentru producţia de bere furnizând alcoolul şi dioxidul de carbon din aceasta. În panificaţie, se formează alcool şi dioxid de carbon, alcoolul evaporându-se în timpul coacerii, iar dioxidul de carbon permiţând afânarea aluatului, astfel încât pâinea sau prăjitura să crească frumos şi să devină pufoase. Consumul regulat de drojdie de bere are efect regenerator şi ajută organismul să se menţină în formă.

Deci, drojdia de bere, indiferent de forma sa, proaspătă, uscată sau tablete, este una dintre cele mai ieftine și eficiente metode de prevenire și tratament cunoscute.

 

 

 

Drojdia de bere cu alfalfa și siliciu de la HOFIGAL, un complex excepțional de vitamine

Cine dorește să-şi consolideze metabolismul cu vitamina B1 n-ar trebui să-și cumpere vitamine sintetice, ci să și-l procure din drojdie de bere, ne spune dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu.

 

În acest sens recomand complexul HOFIGAL de Drojdie de bere, alfalfa și siliciu  supliment ce conține o listă întreagă de proprietăţi.

Amintesc doar câteva dintre ele: antianemice, vitaminizante, remineralizante, antitoxice, antidiabetice, antimicrobiene, protectoare ale sistemului nervos, calmante, de scădere a colesterolului. De asemenea, acest complex stimulează glandele endocrine, reglează  ciclul menstrual și are efect benefic în inducerea unui somn odihnitor.

 

 

Drojdia de bere produce aproape întreaga gamă de aminoacizi esenţiali, vitamine mai ales din grupul complexului B, dar şi vitaminele D, H, E, enzime și săruri minerale. Dacă pe lângă asta adăugăm faptul că are și un  conţinut ridicat de potasiu, fier, calciu, magneziu, precum și seleniu și crom, obținem tabloul complet al unui supliment alimentar redutabil ce se comportă ca o o adevărată uzină de medicamente” – conchide interlocutoarea noastră, specialist de primă clasă în fitoterapie, gemoterapie și aromoterapie.

 

 

Treci printr-o perioadă în care te simți mai obosită decât de obicei? Ai observat că îți cade părul? Că unghiile tale sunt mai fragile și se rup mai ușor? Foloseşte drojdia de bere și vei vedea că, în scurt timp, situația se va îmbunătăți.

  • 100 de grame de drojdie conțin 8 grame de proteine.
  • Drojdia de bere este bogată în complexul de vitamine B.
  • Ajută la sinteza enzimelor și a hormonilor ce contribuie la îngrijirea inimii, întărind arterele și stimulând circulația sanguină.
  • Este bogată în aminoacizi, fibre și minerale – fier, zinc, magneziu și crom.

 

Cum se administrează drojdia de bere:

Adulți: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale.

Copii între 7 si 12 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Copii peste 12 ani: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

 

Poţi achiziționa online Drojdia de bere cu alfalfa și siliciu  de la HOFIGAL, 60 de comprimate masticabile la prețul de 19,50 lei, dar şi de la farmacia Cleofarm din Şoseaua Colentina.

 

Farmacia Cleofarm, Şos. Colentina nr. 76, București, sector 2 telefon: 021 240 2853 program: Luni – Vineri 08.00 – 19.30; Sâmbătă 08.00 – 14.00; Duminică – Închis

4 thoughts on “Drojdia de bere, tinereţe fără bătrâneţe

Comments are closed.