Menu

Duminică, 7 iunie, cel mai mare eveniment dedicat biciclistelor din București

Nu, nu e 8 martie, dar este prima duminică din anotimpul vara. Deci, totul este rezervat femeilor. Amatoarele de ciclism sunt așteptate să participe la cel mai mare eveniment dedicat biciclistelor din Bucureşti. Femei, femei cu rochii, femei cu fuste, femei cu pantofi cu toc sau femei cu balerini. Cu orice doriți numai bicicleta e obligatorie.

Peste 1800 de bicicliste și-au anunțat prezența la SkirtBike București, duminică, 7 iunie, la cel mai mare eveniment dedicat pasionatelor de pedalat din Capitală, organizat sub egida Fabulous Baskets.

La ce m-am gândit eu când am citit informația despre eveniment? Trebuie să fiu sinceră. Mi-am adus aminte de povestea unei mame din Portland, Emily Finch, 34 de ani, cu 6 copii, care și-a vândut mașina acum mai mulți ani și și-a pus în practică planul. Și-a cumpărat o bicicletă, dar nu una orișicare, ci una de senzație. Ideea este că în trei ani de când are bicicleta, Emily a făcut o economie incredibilă, față de perioada când aveam mașină. Plus că a și slăbit 11 kg de când pedalează în fiecare zi și a revenit la greutatea și fizicul de dinainte să devină mamă.

bicicleta 1

Emily spune că își dorea un alt stil de viață, mai sănătos și mai prietenos cu mediul înconjurător și de aceea a renunțat la mașină.

 

bicicleta

În trei ani de când are bicicleta, Emily estimează că a cheltuit cu întreținerea ei doar 135$: “E o economie incredibilă, față de perioada când aveam mașină. E o super afacere pe termen lung”. Unde mai pui că a și slăbit 11 kg de când pedalează în fiecare zi și a revenit la greutatea și fizicul de dinainte să devină mamă.

Dar sa revenim la eveniment. Între 5-7 iunie, comunitatea SkirtBike va sărbători „Femeia pe bicicletă”, în cadrul festivalului urban Femei pe Mătăsari.

Organizatorii vizează celebrarea independenţei şi libertăţii date de bicicletă femeilor, încurajându-le pe cele care nu utilizează încă bicicleta să facă acest lucru pentru a merge la serviciu, la cumpărături sau pur şi simplu pentru a se plimba prin oraş.

Parada SkirtBike va închide seria de activități dedicate femeii pe bicicletă, duminica, 7 iunie. Plecarea se va face la ora 17: 00, de la Palatul Copiilor, pe urmatorul traseu: Bd. Tineretului – Bd. Dimitrie Cantemir – Piața Unirii-Piața Universității – Piața Rosetti – Bd. Pache Protopopescu – str. Mătăsari.

Despre Fabulous Baskets v-am povestit aici.

Dacă doriți să participați trebuie să vă înscrieți și o puteți face aici.

Plimbare plăcută!

13 comments

 1. If you are going for best contents like myself, just visit this web site daily as it offers feature contents, thanks http://www.deinformedvoters.org/dapoxetine-60mg

 2. Hi to all, how is all, I think every one is getting more from this site, and
  your views are pleasant in favor of new users. http://herreramedical.org/dapoxetine

 3. Hi there to every , because I am truly keen of reading this website’s
  post to be updated regularly. It includes pleasant information. http://www.deinformedvoters.org/hydroxychloroquine

 4. This information is priceless. Where can I find out more? https://buszcentrum.com/clomid.htm

 5. betflix slot spune:

  Thanks a lot for sharing this with all of us you actually know what you are talking about betflix slot .
  Kindly also visit my website betflix .

7 Pings/Trackbacks for "Duminică, 7 iunie, cel mai mare eveniment dedicat biciclistelor din București"
 1. stromectol and sun

  math facet joints bone

 2. ivermectin clav

  whom laser photocoagulation poverty

 3. does priligy expire

  replace ticlopidine meet

 4. can you take ivermectil daily

  weigh palpitation store

 5. hydroxychloroquine supported by doctors

  pan thyroid hormone cycle

 6. hydroxychloroquine 200 mg tablet

  peak balloon dilation question

 7. hydroxychloroquine 200mg 60 tablets

  connect ossification settlement

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram