Menu

Fotolii puf și pară, cadoul ideal. Doi frați fac astfel de fotolii în Tg. Mureș

De ceva vreme caut un fotoliu puf pentru Tudor. Caut, caut și nimic nu-i convine. Ba că ăla de este frumos e nejustificat de scump, ba că ăla de e mai ieftin este făcut necorespunzător și tot așa. Până într-o zi … că așa se întâmplă cu toate planurile.

 

Descoperim fotoliile puf de la Moțăilă. Fotoliile puf sunt dintr-un material rezistent şi pot fi folosite atât la interior, cât şi la exterior. La grădiniţe, pentru terase altfel, chiar cafenele, în magazinele de haine (fotolii pentru bărbaţii care aşteaptă), în sala de aşteptare a unui medic pediatru și așa mai departe.

În cazul nostru doar în casă. Păi ce vrea să facă Tudor? Să stea în fotoliu și să se joace jocuri pe televizor, că doar de aceea și-a dorit o comodă înaltă de doar 50 de centimetri.

Fotoliile puf, în variantele sale şi mai generoase ca dimensiuni, sunt ideale pentru mansarde sau terase. Poți să-l folosești si ca pe șezlong la plajă. Acestea sunt realizate pe măsuri: S, M, L, XL.

 

 

Cine realizează fotoliile puf de la Motaila.ro?

Anca Enescu împreună cu fratele său, și care împreună au o poveste frumoasă de viață.

 

 

Ideea a fost a fratelui meu. Totul a pornit de la nevoia de a ne îngriji de natură. Fratele meu este interesat de ecosistem și utilizarea resurselor în mod responsabil. După cum știți umplutura fotoliilor este din perle de polistiren. Același tip de polistiren este folosit și de firmele de mobilă la transportul pieselor de mobilier, produselor electronice, electrocasnice, practic tot ce este fragil sau se poate deteriora la transport. El colectează polistirenul, îl mărunțește cu ajutorul unei mașinării speciale și acesta devine umplutura din fotolii”.

 

Anca Enescu îmi spune că nu face nici un compromis când vine vorba de calitatea polistirenului, astfel că dacă are pete, este murdar sau orice alt neajuns îl sortează separat și îl oferă celor ce construiesc case – se poate folosi pe post de șape termoizolante.

Așa că Anca realizează husa fotoliului, iar fratele său se ocupă de umplutură.

 

 

 

 

 

Anca are 36 ani, iar fratele său 27. ”Suntem frați vitregi dar ne înțelegem  de minune.

Eu am lucrat ca asistentă medicală în Italia, dar la un moment dat am vrut să încep o mică afacere acasă, iar fratele meu a terminat limbi moderne aplicate, a predat engleza 2 ani în țară și un an în China.

Lui îi place să călătorească și a petrecut ultimele 6 luni în Asia de unde s-a întors cu această idee”.

 

Acum, la Târgu Mureș cei doi frați muncesc cu spor la realizarea fotoliilor puf, la modă în aceste momente, mai ales în rândul adolescenților.

 

Mai mult, fotoliile puf sunt cadoul ideal pentru mulți oameni, de la pasionaţii de sport până la pensionari. Încap oriunde, pot fi mutate cu uşurinţă, iar preţurile de la Moțăilă sunt accesibile. Deci, dacă nu ştii ce să dăruieşti cuiva, fi sigur că un fotoliu puf va fi exact surpriza de care se va bucura.

 

 

 

 

Fotoliul puf pară se poate asorta în orice decor fie el modern sau clasic datorită gamei variate de culori disponibile.

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram