Menu

Ghidul bunelor maniere pentru întâlnirile cu prietenii: ce NU trebuie să faci?

Cu siguranţă, pentru foarte mulţi oameni prietenii sunt extrem de importanţi şi ocupă un loc aparte în vieţile lor. Cei mai mulţi nu ar putea trăi fără a avea aproape persoane cu care pot discuta despre absolut orice, pe care le cunosc de foarte mult timp şi alături de care au o mulţime de amintiri împreună. Însă există anumite reguli nescrise, pe care toţi cei care au prieteni le respectă, întrucât astfel îşi arată preţuirea faţă de aceştia.

 

Vrei să ştii care sunt cele mai importante lucruri pe care NU trebuie să le faci când te întâlneşti cu prietenii, astfel încât să aveţi o prietenie frumoasă şi de durată? Atunci, citeşte articolul de mai jos şi vei găsi tipsuri foarte utile!

 

Iată ce nu trebuie să faci când te întâlneşti cu prietenii:

  • Pentru început, trebuie să te asiguri că respecţi ora de întâlnire. Nimic nu este mai deranjant pentru cei din jur, decât să ajungi mai târziu decât era stabilit. De aceea, ideal este să pleci mai devreme de acasă, pentru a reuşi să ajungi la timp. De altfel, în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut şi nu ai cum să ajungi, atunci sună-ţi prietenii şi anunţă-i, NU aştepta să te sune ei!
  • Apoi, când te întâlneşti cu prietenii, asigură-te că respecţi codul vestimentar al locului unde mergeţi. NU încerca să ieşi în evidenţă printr-o ţinută sport dacă mergeţi la un restaurant sau invers. Pentru a fi mereu pregătit, îţi poţi achiziţiona articole casual, căci te vor scăpa din multe situaţii. De exemplu, poţi lua pantofi casual pentru barbati de la Bigotti, un magazin care îţi oferă articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte de cea mai bună calitate. Intră pe site şi convinge-te!

 

  • Ţi-ai invitat prietenii la tine să vedeţi un film? În acest caz, ghidul spune că trebuie să te ocupi de toate detaliile: de la asigurarea mâncării şi a băuturii, până la descărcarea filmului şi buna funcţionare a laptopului pe care îl veţi folosi pentru a vă uita. Dacă acesta din urmă îţi face probleme, intră pe https://www.laptopstrong.ro/baterie-laptop-hp-10181, întrucât găseşti baterii pentru laptopuri HP, cât şi pentru alte mărci, dar şi alte piese pentru acesta, la cele mai bune preţuri. Astfel, NU lăsa pe ultima sută de metri descărcarea filmului şi pregătirile aferente vizionării.

 

 

  • Dacă ieşi în oraş cu prietenii, NU lăsa pe seama lor nota de plată. Indiferent de situaţia ta financiară actuala, trebuie să te orientezi către lucruri pe care ţi le permiţi. De altfel, este necesar să împărţiţi şi bacşişul, întrucât unii s-ar putea să lase mai mult, alţii deloc, iar acest lucru se poate transforma în frustrare. Evită discuţiile legate de bani, căci pot distruge prietenii!

 

  • NU sta cu telefonul/tableta în mână când ieşi cu prietenii! Nu zice nimeni să nu răspunzi la telefon când eşti sunat, însă este nepoliticos să te uiţi pe reţelele de socializare, să te joci sau să vorbeşti cu alte persoane continuu pe messenger când eşti în oraş. Până la urmă, întâlnirile cu prietenii sunt pentru a socializa şi pentru a împărtăşi impresii, iar stând cu un device în mână nu vei reuşi asta!

Asadar, când te întâlneşti cu prietenii este esenţial să ţii cont de micul ghid prezentat mai sus!

One comment

  1. Nicoleta spune:

    Foarte bun articolul, multumesc pentru informatie.

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram