Menu

Haine noi pentru Art&Craft

Prietenii mei de la Art&Craft s-au îmbrăcat în haine noi. Noul site Art&Craft a fost lansat la apă, cum se spune. Noua platformă online are menirea să îți ofere acces rapid și ușor la produsele căutate în magazinul online Art&Craft, precum și o modalitate mult mai simplă de cumpărare. Site-ul are un design modern și o structură intuitivă, iar paginile produselor îți oferă informații detaliate cu privire la acestea.

11036371_1066077756742176_3658742659189151020_n

Site-ul vechi

 

site

Site nou

 

Odată cu lansarea noului site, Art&Craft a îmbogățit gama de produse oferite. Produsele sunt grupate pe categorii dar, au apărut și colecțiile noi: Folk, Transylvania, Bloody Famous.

Povestea Art&Craft a început în urmă cu 13 ani.

Totul a început de la o simpla idee – promovarea spațiului românesc prin produse tradiționale, dar și creative. Prin creativitate am reușit să îmbinăm modernul cu tradiționalul și să realizăm produse care promovează universul românesc.

În februarie 2003 am deschis primul magazin chiar pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Așa am ajuns să ne împlinim visul de a promova România direct turiștilor străini și românilor, care urmau să ne fie “ambasadori” peste hotare. Tuturor le-am oferit ocazia de a lua ceva românesc cu ei – o farfurie de la Horezu, o ie sau un simplu magnet – pentru a le aminti de România sau pentru a le dărui celor dragi.

După 10 ani am reușit să ne triplăm suprafața magazinului, semn că lumea ne aprecia produsele, dar și modul de prezentare. Nu am vrut să ne oprim aici, așa că am continuat să ne extindem și în Sibiu și Târgu Mureș tot în incinta aeroporturilor. Credem noi că acolo ne stă cel mai bine, lângă turiștii și “ambasadorii” noștri români.

 

magazin

De asemenea, site-ul are și blog integrat. Categoria DESPRE NOI, găzduiește povestea Art&Craft, dar va găzdui și evenimentele pe care reprezentanții Art&Craft le organizează și evident aparițiile media.

alex-2

Din luna ianuarie 2016, reprezentanți Art&Craft fac drumeții prin țara și realizează fotografii și materiale video cu procesul de executare a produselor meșterilor populari, materiale ce sunt utilizate pentru promovarea acestora și pentru a arăta autenticitatea și unicitatea produselor tradiționale, povestește Alexandra Ungureaanu, reprezentant Art&Craft.

 

Recent Art&Craft a lansat și o campanie de susținere a meșterilor populari din România, dar și un canal de Youtube.

Despre campania Art&Craft v-am vorbit aici , aici si aici 

mama

 

DSC_0040

 

art 3

 

1397130_1254265704590046_2422443092926600687_o (1)

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram