Menu

Hamacul, patul de relaxare din grădină

O singură dată trebuie să stai într-un hamac … și  dependență se cheamă. Vremea frumoasă de afară te face să te gândești, așadar, la un colț luminos în grădina ta pentru a așeza frumosul „pat de relaxare”. Evident, pentru momentele de răsfăț.

1

Hamacul este un accesoriu ideal pentru curtea sau terasa ta de vară. Un hamac întotdeauna atrage toate privirile, având un rol atât funcțional, cât și decorativ.

62b5d0b3269e9bcd129166fb7fc717d2

Ce poate fi mai relaxant decât să privești tolănit pe spate stelele de pe cer? Sau să te relaxezi la umbră într-o după-amiază călduroasă?

eef5fac2eebc843d2943e36196704616

Uneori, pentru a crea un spațiu relaxant în propria curte, nu ai nevoie decât de câteva obiecte simple de decor și multă imaginație. Spațiul verde din gradină este de cele mai multe ori suficient pentru a te odihni, însă dacă îl și amenajezi pe măsura gusturilor tale, plăcerea va fi mult mai mare.

6c70b91f471c19a43a37ccef013a9ccb

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram