Menu

Hatzegopteryx, cel mai mare dinozaur zburător din lume, descoperit pe teritoriul României

Hatzegopteryx, cel mai mare dinozaur zburător din lume, descoperit pe teritoriul României, şi reprodus la scară naturală, va fi dezvăluit în premieră, pe 28 iulie, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”.
Cu o deschidere a aripilor de 12 metri și cu un craniu care măsoară aproape 3 metri, Hatzegopteryx a fost un dinozaur de mari dimensiuni care a trăit acum aproximativ 71-65 de milioane de ani.
.
13537804_903469459763658_647318298623296383_n
Hatzegopteryx, care aparține Dino Parc, va fi prezentat la Muzeul Antipa în cadrul expoziției „Aripi peste timp” și a fost reprodus conform ultimelor descoperiri făcute de Dan Grigorescu, profesorul care a găsit fragmentele din oasele giganticului dinozaur.
Expoziția „Aripi peste timp” este deschisă în perioada 28 iulie-14 august, interval în care îl vei putea admira nu doar pe Hatzegopteryx, dar și pe Pteranodon animatronic și încă trei exponate, amplasate în exteriorul Muzeului de Geologie.
După vizita în București, dinozaurii se vor duce la ei acasă, la Dino Parc Râșnov.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram