HEIDI și Mihai Albu au lansat o colecție de pantofi neplictisitori

 

Ciocolată, pantofi şi un designer. Ce se întâmplă când ciocolata întâlnește designul?

Vă spun eu! La început de lună octombrie, când toamna îşi reintră pe deplin în drepturi, HEIDI a venit cu o propunere fermă iubitoarelor de ciocolată și design neconvențional: o colecție de pantofi neplictisitori, în ediție limitată.

Cine a realizat pantofii? Da, aţi remarcat foarte bine! Mihai Albu a creat pentru HEIDI, în exclusivitate, cinci modele de pantofi inspirați din universul ciocolatei. Designerul a gustat sortimentele HEIDI, apoi le-a transformat în texturi, culori și forme de pantofi, alegând materialele cu aceeași grijă cu care maeștrii ciocolatieri HEIDI aleg ingredientele.

 

 

 

Colecția imaginată de Mihai Albu este un must have în garderoba oricărei femei, iar culorile îndrăznețe și designul modern sunt tendințele acestui sezon. Colecția include piese pentru toate anotimpurile, fiind dedicată celor care aleg un stil #neplictisitor: balerini, botine, sandale, pantofi stiletto și pantofi cu toc pătrat.

 

 

Sursele de inspirație ale designerului sunt gamele HEIDI Dark și HEIDI Grand’Or,care aduc laolaltă peste 20 de compoziții de ciocolată. Gama HEIDI Dark este creată cu o varietate de ingrediente, pentru toate preferințele – de la portocale sau zmeură pentru gusturile clasice, până la sarea de Himalaya, ghimbir sau chili pentru cele mai îndrăznețe. Gama HEIDI Grand’Or exprimă pasiunea ciocolatierilor HEIDI pentru prelucrarea manuală a ingredientelor. Alunele caramelizate și stratul crocant de Florentine reprezintă texturi îndrăznețe, perfecte pentru a fi transpuse în design.

 

 

La HEIDI Chocolat credem că viața este prea scurtă pentru ciocolată plictisitoare. Iar asta se aplică și în cazul pantofilor. Noua campanie este un prilej bun pentru a le oferi iubitoarelor de ciocolată posibilitatea de a gusta și purta lucruri ieșite din comun, care să se muleze pe spiritul lor pozitiv. Împreună cu Mihai Albu am reușit să transformăm pasiunea pentru ciocolată într-o provocare către o experiență nouă”,a declarat Daniela Dumitrașcu, Marketing Director HEIDI Chocolat.

 

 

La lansarea colecţiei am avut parte şi de un atelier #neplictisitor. Alături de Tudor am realizat designul unor pantofi.

 

 

 

 

 

Şi asta nu e tot! Şi tu poţi intra în posesia unei perechi din colecție. Dacă îţi place ciocolată HEIDI Dark sau HEIDI Grand’Or poţi înscrie codul unic din interiorul ambalajului prin SMS la numărul 1718 sau pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro. Astfel, vor intra în tragerea la sorți care le poate aduce o pereche de pantofi în fiecare zi sau una dintre cele 7 colecții complete semnate de Mihai Albu, săptămânal.

Colecția specială de pantofi este asortată cu cele mai delicioase ingredientedin ciocolata HEIDI. Cu ajutorul patchwork-ului ce îmbină culori inspirate din HEIDI Dark și HEIDI Grand’Or, am propus un aer fresh, young și modern celor 5 piese de încălțăminte. Glitter-ul este un material în trend sezonul acesta, dar și laitmotivul colecției, fiind foarte permisiv pentru a simula ingredientele atât de gustoase din ciocolata HEIDI,alunele caramelizate, espresso, chili, şi, bineînţeles, stratul de florentiner.Am fost onorat de propunerea HEIDI și bucuros să colaborez cu un brand românesc care pune preț pe calitate și creativitate, deopotrivă”, a declarat designerul Mihai Albu.

 

 

Campania „Pantofi Neplictisitori” se desfășoară în perioada 02.10 – 30.12.2017 și se adresează femeilor creative, care savurează fiecare pătrățică de ciocolată neplictisitoare, dar şi bărbaţilor care doresc să ofere un cadou surprinzător unei persoane dragi. Aşadar pe pagina de Facebook, HEIDI găseşti și alte surprize realizate împreună cu Mihai Albu.

 

Despre HEIDI Chocolat

HEIDI Chocolat este lider pe segmentul de ciocolată premium în România. Prezentă în 50 de țări la nivel global, HEIDI este cunoscută pe piețe precum cele din Germania, Austria, Marea Britanie, Elveția, Rusia și China.

Compania a fost fondată în anul 1994, în România, de către familia elvețiană Laederach, proprietarul companiei Confiseur Laederach AG, un faimos producător de produse de cofetărie și ciocolată premium. În aprilie 2013, HEIDI a devenit parte a KEX Confectionery SA.HEIDI are un portofoliu care cuprinde gamele de tablete Dark, Grand’Or şi Gourmet, pralinele Bouquet, Moments și Signature și batoanele Grand’Or. HEIDI este, de asemenea, lider în categoria dulciurilor sezoniere.

24 thoughts on “HEIDI și Mihai Albu au lansat o colecție de pantofi neplictisitori

  1. Pingback: aristocrat slots
  2. Pingback: slots era cheats
  3. Pingback: free wms slots
  4. Pingback: games slots
  5. Pingback: 2opulent

Comments are closed.