Menu

HipTrip România Culinară – 3 zile de picnic, film și muzică în aer liber

HipTrip România Culinară este locul unde diversitatea bucătăriei tradiționale românești se întâlnește cu sfera urbană și cu frumusețea cinematografiei, în perioada 9-12 august. HipTrip România Culinară este un trio de elemente destinat tuturor celor pasionați de arta din bucătărie, dar și celor care își doresc să evadeze din jungla urbană pentru un weekend în grădina conacului Vivolis.

 

Ateliere, Live Cooking, speakeri și ecranizări tematice, la conac

 

Evenimentul HipTrip România Culinară îşi dorește să pună în valoare obiceiurile bucătăriei tradiționale românești, prin trei zile pline de ateliere culinare, live cooking, ecranizări tematice, speakeri și dezbateri pe teme provocatoare. Toate acestea se vor petrece în grădina conacului Vivolis, un domeniu liniștit, care te face să uiți cât de aproape ești de orașul zgomotos.

Evenimentul își propune să ducă bucătăria românească din sfera tradițională în cea urbană și își dorește să devină o punte de legătură între puținii păstrători de tradiții gastronomice care prezervă aceleași metode de gătit ca în secolele trecute, făcând uz de ingrediente cultivate local, și generațiile tinere, urbanizate, care doresc a păstra acel gust de neuitat, dar utilizând metode și concepte gastronomice moderne.

 

 

 

Proiecții de film în grădină

 

Programul HipTrip România Culinară se va desfășura în aer liber, alături de cele mai îndrăgite food-truck-uri, care vă vor delecta atât cu deliciile bucătăriei românești, dar și cu alte felurite tradiții gastronomice din toate colțurile lumii.
Vor fi workshop-uri culinare, cu apreciați chefi și profesioniști în domeniu care vor dezbate despre ce înseamnă noua bucătărie, demonstrații culinare autentice și degustări de vinuri. La sfârșitul fiecărei seri, invitații vor putea viziona un film cu tematică culinară, în grădina conacului.

În cadrul HipTrip România Culinară, va avea loc avanpremiera proiectului “Fragmente”, film produs de Chef Mihai Toader și muzicianul Bogdan Mihai Simion, urmată de o scurtă surpriză muzicală și o sesiune de Q&A, toate având rolul de a vă stimula capacitatea de introspecţie şi analiză a tradițiilor satului romanesc.

 

Trei zile de picnic, film și muzică în aer liber

 

Programul HipTrip România Culinară este alcătuit cu scopul de a oferi un context divers, de care să se poată bucura toată lumea! Dacă ești pasionat de bucătărie, la HipTrip România Culinară poți învăța lucruri noi, alături de invitații noștri profesioniști. Dacă vrei să afli mai multe despre cultura gastronomică a României, te așteptăm cu demonstrații autentice și speakeri ajunși din cele mai frumoase zone ale țării.

Programul celor 3 zile ale evenimentului poate fi consultat aici www.hiptrip.ro 

 

HipTrip România Culinară este un proiect organizat de Fundația OVI și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram