Menu

HOFIGAL un nou site de prezentare. Mai simplu, mai rapid

HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital integral românesc de pe piața suplimentelor alimentare a îmbrăcat straie noi. De azi are un nou site de prezentare și vânzare a produselor sale: www.hofigal.eu.

Noul site HOFIGAL este și o solutie de e-commerce completă, în care factorul uman, uneori susceptibil de a greși, este înlocuit cu un program automat de facturare și gestiune. Plățile vor fi perfect securizate, iar  site-ul va avea monedă multiplă  – lei si euro – conversia făcându-se la cursul BNR din ziua respectivă. Pentru a se evita orice disfuncționalitate și pentru a facilita la maximum primirea produselor solicitate,  corelarea părții de gestiune cu stocul din depozit se face la fiecare jumătate de oră.

Comenzile clienților din străinătate vor fi onorate în 4-5 zile lucrătoare, în timp ce comenzile din țară vor ajunge la destinație în maximum 3 zile.

 

 

”Tehnologia evoluează rapid și noi trebuie să ținem pasul! Dorim să ajungem mai repede și mai ușor în casele dumneavoastră, motiv pentru care sutele de produse cosmetice, uleiuri, ceaiuri, gemoderivate, tincturi, capsule și comprimate vor avea de astăzi o nouă casă ”virtuală’’. Cu doar câteva clickuri, produse de top ale medicinei complementare create de către divizia de cercetare de la HOFIGAL vor fi expediate către destinatar însoțite de urările noastre de sănătate!”

Cercetător Ștefan Manea, fondatorul companiei HOFIGAL

 

 

Noul site – care nu este doar un magazin online sau de prezentare a produselor HOFIGAL – ci și un compendiu de produse perfect corelat cu afecțiunile medicale ori simptome ale acestora, facilitează identificarea celui mai bun remediu pentru fiecare utilizator.  Permite o navigare simplă, ușoară, o identificarea rapidă a produselor căutate, la pachet cu informații complete despre calitățile terapeutice, indicații de folosire, modul de administrare al acestora, etc.

Întrucât am primit mii de solicitări de a livra produsele noastre peste tot în Uniunea Europeană, ne bucurăm să putem anunța pe această cale  că acum vom onora și comenzile clienților noștri din străinătate în 4-5 zile lucrătoare, în timp ce comenzile din țară vor ajunge la destinație în maximum 3 zile.

Profit de prilej pentru a le mulțumi celor care  consideră produsele marca HOFIGAL vindecătoare pentru trup și suflet și care ne scriu zilnic, mulțumindu-ne! Le mulțumim la rândul nostru și le oferim remedii pe bază de plante cultivate ecologic, cu certificări ale celor  mai prestigioase organisme internaționale în domeniu. Peste 200 de brevete și medalii internaționale atestă excelența produselor noastre, fapt care ne obligă și ne onorează.”

dr. Anca Daniela Raiciu, Director Marketing/Comercial/Logistică/Distribuție

 

 

 

 

 

   

 

HOFIGAL este un stâlp de rezistență al cercetării românești în domeniul plantelor medicinale și aromatice și o companie cu management integrat – calitate, mediu, siguranța alimentului, sănătatea și securitatea ocupațională.

 

sursa foto: Stefan Ovidiu

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram