Menu

În 2017 se poartă tunsorile bob şi pixie

Luna trecută am vrut o schimbare. De unde să vină schimbarea cea mai rapidă? Evident de la coafură. Aşadar am studiat, şi-am studiat până mi-a venit ideea salvatoare: mă tund scurt.

… şi am ajuns la Magda Soare

Pentru Magda, #hairstylingul este un mod de viata… de peste 20 de ani! Are deja 3 diplome de #trainer, ceea ce-i ofera posibilitatea sa predea oricui arta tunsorii si culorii. In plus, a participat la numeroase cursuri de specializare in Germania, precum Technik & Trends din Berlin sau Train the Trainer din Leipzig, cat si in tara, la semnarii de culoare si tunsoare, sustinute de traineri L’oreal, Wella sau Top Line. Magda este mereu la curent cu trendurile din domeniu, dar principalul ei atu este faptul ca iti recomanda doar ceea ce ti se potriveste

de la BeauTEAfull.

 

 

 

 

Coafurile pentru această vară sunt atât de variate, interesante şi originale, încât fiecare avem o opţiune. Doar că regula numărul 1 este că trebuie să luăm în considerare forma feţei.

Femeile pur şi simplu iubesc această coafură – tunsoarea bob. Simplă, dar niciodată plictisitoare, tunsoarea bob oferă extrem de multe posibilităţi. Uşor de realizat şi întreţinut, este unul dintre cele mai populare look-uri în această vară.

Iar dacă vorbim despre femeia la 40 de ani pretenţiile cresc şi mai mult pentru că fiecare dintre noi doreşte să arate mult mai bine sau, mai bine zis, mult mai tânără.

Halle Berry rămâne fidela tunsorii pixie scurt

 

Şi în anul 2017 se poartă tunosarea pixie. Dacă aţi optat pentru o coafură precum aceasta, puteţi folosi o spumă pentru a conferi părului un aspect „ţepos”. Deşi acest stil se potriveşte pentru doamnele şi domnişoarele de toate vârstele, dacă doriţi un aspect clasic, puteţi opta şi pentru coafura bob.

Specialiştii în psihologie feminină spun că multe dintre femei se lovesc de o criza de personalitate în momentul în care depăşesc pragul psihologic al vârstei de 40 de ani, iar schimbarea look-ului este una dintre cele mai funcţionale metode de acest fel.

 

Aşadar, dacă îţi doreşti să îţi ştergi câţiva ani de pe chip, dă o fugă la salonul de înfrumuseţare şi renunţă la pletele pe care cu drag le porţi de ani şi ani 🙂

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram