Menu

Încarcă noi programe în maşina de spălat rufe cu ajutorul telefonului mobil

S-a defectat maşina de spălat sau pur şi simplu vrei s-o înlocuieşti pe cea veche află că alegerea e una dificilă, chiar dacă o maşină de spălat nu o cumperi în fiecare zi.

În primul rând trebuie să alegi între putere, preţ, clase de consum, turaţii pe minut, programe şi multe alte lucruri sofisticate apărute în ultima vreme.

 

Maşină de spălat verticală su frontală, pare a fi o întrebare la modă în acest an.

Mașinile de spălat cu încărcare verticală au fost gândite pentru a îi ajuta pe cei cu spații foarte mici unde nu încape o mașină de spălat rufe  normală. Mașinile de spălat cu încărcare frontală ocupă mai mult spațiu având o lățime de aproximativ 60 centimetri. Cert este că pentru aceleaşi funcţii plătim puţin mai mult pentru o maşină cu încărcare verticală. Maşinile de spălat frontale au un preţ mai mic raportat la capacitatea de încarcare şi evident numărul de programe.

 

Vremurile în care rufele erau spălate la mână par a fi uitate până şi de către bunicile noastre. Pentru unii dintre noi, preţul maşinii de spălat pare să fie factorul hotărâtor în cumpărarea acesteia. Pentru alţii, clasa energetică, adică să nu consume mult curent, dar sunt oameni care dau o mare atenţie şi designului.

Puteţi analiza câteva masini de spalat candy atât cu încărcare verticală, cât şi frontală şi preţuri diferite. Presupunând că v-aţi făcut toate socotelile eu vreau să vă vorbesc şi de alte criterii de care aţi putea ţine cont atunci când vreţi să cumpăraţi o maşină de spălat rufe.

 

 

 Încarcă noi programe de spălare cu ajutorul telefonului mobil

 

Da, ar fi chiar mai multe, iar unele dintre ele sunt cu totul speciale şi, mai ales la îndemână, cum ar fi o masina de spalat rufe LG. Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, utilizatorul poate descărca noi programe de spălare, precum cele pentru lână, Baby Care şi spălare la rece. Tot aici puteţi găsi şi maşina de spălat cu uscător.

 

Descoperă din timp eventualele probleme ale maşinii prin intermediul telefonului

Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizată pentru funcţia Smart Diagnosis, care ajută utilizatorul să identifice rapid şi eficient aproape orice problemă minoră înainte ca aceasta să devină majoră.

 

foto: https://www.badabum.ro

 

Atenţie!

Near Field Communications – NFC implică o tehnologie wireless şi permite transferul de date de la un dispozitiv la altul, cu condiția ca acestea două să nu fie mai departe de 10 cm unul de celălalt, iar funcţia este disponibilă pentru gama nouă de maşini de spălat, şi este un sistem avansat de diagnosticare a maşinii de spălat cu ajutorul unui smartphone şi a unei aplicaţii dedicate.

 

Economie de 15% la energie şi 40% la consumul de apă

 

Plus spălare cu 30 de minute mai rapidă. TurboWash contribuie la reducerea semnificativă a timpului total de spălare, realizeză economie de energie şi oferă ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, funcţia Jet Spray îmbunătăţeşte performanţele deja excepţionale de spălare şi clătire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive şi permite ca TurboWash™ să deruleze mai rapid, un întreg ciclu de spălare.

Mașina de spălat LG, are 5 ani garanție și 10 ani garanție la motorul Direct Drive.

 

Aşadar, trăim în secolul vitezei și a digitalizării, iar toată aparatura din casă încet, dar sigur va deveni tot mai optimizată şi ne va permite controlul de la distanţă. Adică în ansamblu ne va uşura viaţa.

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram