Inundaţii? 3 utilaje ce nu trebuie să-ţi lipsească dacă locuieşti la curte

Dragă cititorule! Stai la curte? Dacă da, sigur îţi doreşti să îţi amenajezi grădina, astfel încât să te bucuri de flori, umbră, dar şi de un peisaj de poveste. Află, că la curte nu totul este roz, dar tu poţi cu mare atenţie şi grijă sporită sa faci ca totul în jurul tău să iasă bine.

 

 

3 utilaje ce nu trebuie să-ţi lipsească

 

Generatorul, pompa de apă şi motopompa sunt 3 utilaje ce trebuie să le ai atunci când te muţi la curte. Fie că ai surplus de apă, fie că trebuie să uzi că evident plantele au nevoie de apă, tu trebuie să ai tot ce îţi trebuie.

 

O motopompă pentru surplusul de apă

 

Surplusul de apă are un efect negativ asupra tuturor plantelor din grădina noastră. Dacă nu avem un drenaj bine pus la punct, atunci când plouă şi avem un surplus de apă în curte, rădăcinile copacilor şi plantelor încep să putrezească. În acest sens trebuie făcut ceva destul de repede, altfel o vom luat de la capăt aranjând gradina şi înlocuind plantele.

Dacă ai surplus de apă în grădină ai nevoie de o motopompă. Cu ajutorul ei vei scoate apă din curte. Motopompa este indispensabilă în drenajul spaţiilor inundate, iar acestea se aleg în funcţie de necesităţi şi se utilizează astfel încât să ofere randament maxim.

 

 

O pompă de apă pentru udarea grădinii

 

Din moment ce ai decis să te muţi la curte, trebuie să ştii că grădina casei reprezintă un mijloc de evadare, un loc în care ne regăsim, un spațiu în care simțim cu adevărat natura. De aceea, aici trebuie să predomine mult verde, de la gazon și până la copaci fructiferi sau ornamentali. Pentru a avea toate acestea, plantele trebuie udate. Vara, chiar în fiecare dimineaţă şi seară. Avem nevoie de o pompa de apa. Cel puţin gazonul are nevoie de o îngrijire specială – acesta trebuie tuns frecvent și udat în fiecare zi, mai ales în perioadele caniculare. De aceea, dacă te-ai gândit ca în grădina ta să se regăsească un gazon perfect crescut este bine să ai în vedere și montarea unei instalații de udat, fiind mult mai ușor astfel.

 

Genertorul, soluţia salvatoare pentru pana de curent

 

Atunci când locuința nu este racordată încă la rețeaua de utilități şi ai decis să îţi aranjezi grădina ai nevoie de un generator. Generatorul este util şi atunci când ai o pană de curent prelungită, care strică atmosfera din casă, dar şi buna dispoziţie. În cel mai fericit caz, o lanternă poate să te scoată din încurcătură pe moment, însă atunci când e vorba şi de udat grădina doar un generator îţi poate veni în ajutor.

 

 

 

 

6 thoughts on “Inundaţii? 3 utilaje ce nu trebuie să-ţi lipsească dacă locuieşti la curte

  1. As I am looking at your writing, casinocommunity I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

  2. Foarte, foarte util. Ma intreb totusi cati se mai gandesc in zilele noastre la gradini si cele de trebuinta pentru ingrijirea acestora…

Comments are closed.