Ionel, Adelina, Ionuț. Tată, fiică și fiu – o viață dedicată dragostei pentru cai și pasiunii pentru călărie

Sportul călăriei, pe scurt echitația este unul dintre cele mai nobile forme de sport pe care puțini au ocazia să-l practice, dar de care toți se îndrăgostesc din clipa în care încep să o facă. Dacă ai depășit testul ăsta este clar că vrei să faci și performanță, asta dacă te-ai apucat de călărie din primii ani ai copilăriei. Așa s-a întâmplat și cu familia Bucur.

Familia Bucur a moștenit această pasiune din tată în fiu. Ionel Bucur a practicat echitația încă de la 9 ani. În tot acest timp a obținut numeroase titluri naționale și internaționale. Acum se bate de la egal la egal cu fiul și fiica sa, cărora le-a insuflat dragostea pentru cai și pasiunea pentru echitație.

bucur

 Adelina Bucur se simte mândră de familia sa, în special de tatăl său care le-a insuflat această pasiune. ”Caii fac parte din familia noastră. De fiecare dată când mergeam la cumpărături, ne gândeam și la ei. Poate că uneori nu ne permiteam, dar noi, copiii, renunțam la dulciurile noastre ca să le cumpărăm lor morcovi și zahăr”.

unnamed (4)
Adelina Bucur

Ionuț Bucur este fericit de performanța sa. ”În timp ce învățam să vorbesc, învățam să și călăresc. S-au întâmplat în paralel. Deja ne batem de la egal la egal de ceva vreme. Este meritul tatălui nostru. Cred că are o satisfacție enormă când vede cât de departe am reușit să ajungem”.

unnamed (3)
Ionuț Bucur

Ionel Bucur se declară în final cel mai fericit. ”Copiii mi-au urmat pașii. Au făcut totul doar din pasiune. Așa am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. După zeci ani de antrenament, am ajuns să fiu învins de copii la concursuri”.

ionel bucur
Ionel Bucur

Adelina a fost campioană națională şi vicecampioană balcanică la dresaj, iar în ultimii doi ani pe lângă multe alte rezultate a fost campioană națională la sărituri peste obstacole, la amatori. ”Nu pot să spun după cât timp se ajunge la performanța, pentru ca aceasta depinde de foarte mulți factori, de exemplu, talentul, posibilitățile financiare, dorința de a ajunge la performanța, şi multe altele”.

unnamed (5)

 

unnamed

 

ccccc
Ionuț locuiește acum în Bucureşti. ”Am o trupă de puțin timp, se numește SelfieBand. Este un proiect muzical foarte fain. Foarte fresh. Cântăm cover-uri, dar deja ne-am apucat și de compoziția primelor noastre piese”.

 

6 thoughts on “Ionel, Adelina, Ionuț. Tată, fiică și fiu – o viață dedicată dragostei pentru cai și pasiunii pentru călărie

  1. Pingback: creampie sex games

Comments are closed.