Menu

Kisses From Transylvania, noua colecţie marca Art&Craft

Când vine vorba despre cadouri, cel mai dificil este să găseşti cadoul ideal pentru o femeie. Misiunea este cu atât mai dificilă dacă trebuie să cauţi un cadou pentru o adolescentă, pentru că vârsta adolescentei este cea  descoperirii de sine, a curiozităţii, a rebeliunii.

Din punctul meu de vedere, adolescenţii sunt foarte dificil de mulţumit, iar când vine vorba de cadouri, crede-mă chiar atunci realizezi că te afli într-un impas.

De ceva vreme încerc să caut un cadou pentru o adolescentă, fiica prietenei mele, din străinătate. Şi caut, şi caut şi nimic nu mă mulţumea. Mi-am zis: o rochie, un parfum? Cam greu, mă complic.

Aşa că norocul meu a venit fix de la Artandcraft.

La fiecare început de an, Artandcraft ne-a obişnuit cu lansarea unei colecţii. Anul acesta colecţia Kisses From Transylvania, care este lansată chiar astăzi.

 

.

.

Când am văzut colecţia mi-am zis. Gata, am rezolvat cadoul pentru adolescenta mea :). O colecţie tocmai potrivită pentru fi făcută cadou.

Eu zic că am dat lovitura. Cum ea dorea să-i trimit ceva suveniruri din România, cum venea şi ziua ei de naştere, iată-mă cum am rezolvat eu două probleme dintr-o lovitură.

Kisses From Transylvania, este o colecţie într-o multitudine de variante, cu piese de rezistenţă ce pot fi adăugate în poşeta fiecărei doamne şi domnişoare – precum portofelul, oglinda, pix, tricouri şi nelipsitele bomboane cu cremă de marţipan şi cremă de vişine dar şi cu cremă de migdale.

.
.
.
 

O caracteristică a noii colecţii este schema culorii. Designerii Artandcraft au ales două culori potrivite, îndrăzneţe. Pentru tricouri au ales culorile alb şi vişiniu, iar brelocul şi portofelul se găsesc în variantă negru şi roz.

.

.

 

 

 

 

 

 

Aşadar, eu am rezolvat problema cadoului, acum e rândul vostru. Vine Valentine’s Day –  Ziua îndrăgostiților pe 14 februarie, apoi Dragobetele pe 24 februarie. Deci, o idee de cadou eu v-am dat 🙂

 


Art&Craft Design a debutat pe piața de suveniruri românești din 2003, adresându-se exclusiv pieței de travel retail. Produsele din colecțiile Art&Craft (Vlădut’s Story, Via Delice, Destination, IRO, Folk, Transylvania), se pot constitui deopotrivă în suveniruri autentice românești, dar și în idei inspirate pentru cadouri.  Produsele Art&Craft Design se găsesc în toate aeroporturile din România, dar şi în magazinul online.

 

 

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram