Menu

“La Caiace” – un MUST SEE în Piatra Neamţ!

Deschis în zona Bâtca Doamnei, La Caiace este un concept nou care pune Piatra Neam pe lista oraşelor care au spaţii neconvenţionale destinate relaxării şi regăsirii de sine.

„La Caiace” este un spaţiu în aer liber, amenajat în stilul spaţiilor „nature friendly”, este locul unde pietrenii, turiştii, artiştii, sportivii, fotografii se adună să îşi petreacă un timp preţios departe de oraş. Conceptul de la „La Caiace” propune programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber, activități educative, culturale, sportive și de relaxare. Odată ce căldura se instalează pe deplin, iar soarele începe să se arate, în toată splendoarea sa, cuvântul de ordine devine outdoor.

 

 

 

 

 

 

„La Caiace, este o adevărată oază de liniște și verdeață la doi pași de oraș, pe malul lacului Bâtca Doamnei. În zilele toride, când căldura te copleșește, pe caiac, la o plimbare pe lacul ce înconjoară orașul ai putea jura chiar că simți briza mării. Nu e de mirare: împreună cu aerul proaspăt, lumina, soarele și muzica, experiența va fi exact ca o mica vacanță din care te întorci”, ne-a spus Dumitriţa Luncanu, coproprietar Maia Outdoor.

 

 

 

Proiectul La Caiace este inițiat de Asociația FII ACTIV, ce susține programe de distracţie pentru copii şi părinţi, pentru cei ce vor să cucerească parcul din faţa blocului, dar şi pe cei ce ţintesc către vârfurile cele mai înalte.

 

 

 

Pentru inspiraţie, atelierele şi activităţile de la „La Caiace” arată cam aşa: Cu pianul pe lac – atelier de muzică, mișcare și joc, Moonlight Kayaking sau o noapte în care poți profita de luna plină şi poţi descoperi oraşul dintr-o perspectivă unică, din caiac pe timp de noapte, Oglindiri -expoziție foto într-un decor inedit. În loc să fie expuse într-o galerie sau muzeu fotografiile vor fi expuse pe apa lacului Bâtca Doamnei. Pentru a le admira cum se cuvine vizitatorii vor vâsli, asta ca un semn că arta adevărată nu poate fi înțeleasă fără efort.

 

 

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram