Menu

La ce este bună şi cum ne ajută o poartă automată

Stai la curte şi îţi doreşti când ajungi acasă să ţi se deschidă porţile? Automat, evident. În acest fel, poţi pleca liniştit de acasă ştiind că poarta ta se închide în mod automat în spatele tău şi că motorul ei funcţionează precum un lacăt pentru poartă, iar persoanele străine n-au nicio şansă de a intra în curte în lipsa ta. În acest fel, poarta automată devine prima măsură de securitate a proprietăţii tale.

Ce trebuie să faci pentru a avea o poartă batantă? Nimic mai simplu.

 

 

 

Nu ai nevoie musai de porţi noi, ci doar să ataşezi întreg sistemul la porţile vechi. Dar înainte de asta trebuie să te asiguri de câteva lucruri.

 1. Stâlpii laterali ai porţilor trebuie să fie băgaţi bine în ciment
 2. Ranforsaţi stâlpii, astfel încât să poată susţine noua greutate a porţilor acţionale electric
 3. Balamalele de jos trebuie sa fie de tip axial

Dacă toate aceste condiţii sunt îndeplinite, atunci merită să ai o poartă batantă. În acest fel nu-ţi mai trebuie decât un sistem de automatizări porţi batante.

Important!

Aceste modele de automatizari porti sunt folosite pe porţile batante, numai în zonele unde poarta nu se poate culisa.

 

 

 

Este clar că fiecare îşi doreşte un pic mai multă securitate a casei şi curţii sale. Tocmai de aceea întâlneşti din ce în ce mai multe porţi automate. Acest mecanism permite controlul total al porţii tale, dar şi interacţiunea cu diferite accesorii: camere video, lampă de semnalizare şi chiar senzori de mişcare.

În cazul camerele video acestea pot fi montate lângă poartă şi setate să filmeze de fiecare dată când poarta se deschide.


 

 

De ce ai vrea o cameră video auto pe bordul mașinii tale?

 

Camerele video este un alt plus de siguranţă pentru tine şi familia ta. O dată ce ai instalat-o acasă, te-ai gândit că o cameră video pentru maşina ta ar fi binevenită? În ultima vreme, au apărut din ce în ce mai mulți șoferi care și-au achiziționat camere video auto.

Te-ai gândit dacă ar fi o idee bună să îți cumperi o cameră video auto pentru mașina ta dar te tot întrebi care îţi sunt avantajele. Eu îţi spun doar trei avantaje. Tu, poţi identifica chiar mai multe:

 

 1. Camera video auto te poate ajuta în cazul unui accident
 2. Filmarea video te poate ajuta în cazul unui abuz al poliţiştilor
 3. Cu camera video poți surprinde unele momente inedite

 

Nu de puţine ori am văzut la ştiri conducători auto circulând pe autostradă pe sens invers. Aceştia au ajuns subiect de ştire tocmai pentru că un conducător auto avea montată pe maşină o cameră video. Aşadar, o camera video pornită permanent ne va fi de mare folos. Nu se ştie niciodată. Uite aşa filmulețul tău va deveni viral pe rețelele de socializare!

 

sursa foto: www.spy-shop.ro, www.youtube.com

 

One comment

 1. slot xo spune:

  Thanks a lot for sharing this with all of us you actually know what you are talking about betflix slot .
  Kindly also visit my website betflix .

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram