Menu

La Vie en Rose – tinerețe fără bătrânețe

Când slăbești în urma unei diete – este una. Când slăbești după ce ai fost supusă unei operații – este alta. Eu una, anul acesta, am trecut prin ambele. Ultima a lăsat și urme. Drept pentru care…. urmele trebuie șterse.  Acum o lună, proaspăt întoarsă de la spital, soluția a venit de la prietena mea, Monica.

– Trebuie sa vi la mine la salon, cremele și masajul meu facial îți vor face bine. Slăbind foarte mult la față, urmele mă stresau și mai tare.

– În gând îmi ziceam mereu: o cremă și atât. ce poate să-mi facă. asta pot face și eu acasă. Bine, am să mă duc!

După o lună când am ieșit din casă, evident m-am dus la coafor. Trebuia să pun niște vopsea pe firele albe. La câteva zile, al doilea drum, vineri, La Vie en Rose, la Monica, evident.

După ce am plecat pot spune doar atât: 60 de minute de vis. Aveam impresia că plutesc, că visez. Mirosul cremelor persistă și zilele acestea.

Tratament Beauty Inspired by Nature că despre el este vorba.

salon 4

Am lăsat-o pe Monica și mâinile ei fermecate să facă ce crede ea de cuviință.

”Tratament Beauty Inspired by Nature este o terapie de înfrumusețare și rejuvenare care se potrivește tututror categoriilor de vârstă. Demachierea și tonifierea te introduce într-o stare neutră, peelingul va exfolia tot ce nu este benefic, adică pielea moartă, iar o dată început masajul, o ploaie de senzații te va ajuta să te cufunzi într-o relaxare profundă”, povestește Monica, mândră de ceea ce face. 

Și așa a fost. Minute bune, niciuna nu mai zicea nimic.

”Masca tonifiantă îți dă o senzație plăcută de răcoare, nu îți dă timp să te trezești complet, pentru că va începe sesiunea de masaj cervical care relaxează și desfată una dintre cele mai dureroase zone ale corpului. Încheierea se efectuează cu mișcări blânde crescând un pic intensitatea în așa fel încât, să-ți facă curaj să te reîntoarci”.

Ce să vezi, eu am rămas într-o stare de relaxare ore bune. Mergeam pe stradă și mi se părea că plutesc. Nu merg des la salon, pentru că până acum am zis eu că n-am nevoie. Monica, a rămas mirată de tenul meu curat, cuminte dar puțin bruscat în ultima perioadă.

Tratamentul conține trei tipuri de măști pentru ochi și două măști faciale.

Unele tratamente au la bază și miere, iar cremele sunt făcute din zeci de plante.

Tratamentul meu facial a conținut cele de mai jos.

  • demachiere și tonifiere cu cleanser și toner (curăță, îndepărtează chiar și machiajul cel mai rezistent și tonifică pielea).
  • peeling enzimatic cu acizi de fructe, vitamina C, ulei de susan și ser de bicarbonat
  • masaj facial cu cremă antirid forte
  • ochi – ser ochi +antirid forte
  • masca faciala pentru ten mixt
  • masca faciala antirid
  • masca ochi
  • masaj cervical

Adesea uităm că cele mai bune exfoliante sau tratamente de îngrijire sunt cele naturale. Se spune că diamantele sunt prietenele cele mai bune ale oricărei femei, dar mierea de albine e cu siguranță amica ei cea mai utilă.

salon 3

Produsele LVeR sunt bio, din plante, nu conțin conservanți chimici și sunt personalizate (fiecare ten primește produsele adecvate pentru îmbunătățirea aspectului pielii).

Toate tratamentele și masajele sunt personalizate. Pentru Monica este suficient să-i spui ce fel de ten ai sau să-i trimiți un selfie cu tine :). Îngrijirile pentru acasă se fac cu produse naturale, făcute la comandă în funcție de tipologia tenului, luându-se în calcul toate particularitățile.

salon

 

tratamente

 

Masajul facial este unul dintre cele mai vechi tratamente de menținere a frumuseții și tinereții tenului. Masajul are rol de relaxare generală fizică (o reenergizare, în urma căreia oboseala dispare) și psihică (acțiune sedativă și euforizantă în același timp).

Am întrebat-o pe Monica de câte ori ar trebui să fac un masaj facial ca în final să fiu mulțumită de cum arată pielea mea (fața mea). ”Poți și o dată pe săptămână, dar și o dată pe lună. Masajul facial se poate efectua la perioade de 2- 3 săptămâni la tenurile mixte și o dată pe săptămână la cele uscate și mature. Este bine ca masajul sa fie executat de către o persoană care cunoaște structura și funcțiile pielii, precum și structura și funcțiile mușchilor asupra cărora acționează cu ajutorul diferitelor produse. Acesta consta într-o combinație de presiuni și mișcări, executate manual”.

Toate produsele La Vie en Rose le găsiți aici și aici.

monica

Tot de aici poți comanda și cadouri de Crăciun, pentru cele dragi 🙂

cadouri

No comments

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram