Menu

Locomotiva Hora a plecat la drum!

„Moving Art” – HORA, prima locomotivă din România care va circula pictată cu motive tradiționale românești. Lucrarea a început joi, 18 iunie. Astăzi trenul face primul drum spre Constanta. Artistul vizual Carmen Nistor – autorul creației de artă urbană- şi-a mutat atelierul de pictură în Depoul CFR. Alături de Carmen au stat în primele zile de lucru tehnicieni specializați din cadrul diviziei Policolor Automotive care au dat o mână de ajutor artistei. Locomotiva Hora presupune o lucrare de artă ce va acoperi aproximativ 150 de mp (ambele laturi și o parte din capetele propulsorului electric).

locomotiva-hora-1

foto: arhitectural.policolor.ro

10998646_1162879367062220_6172317487107337285_n

foto: Mihaela Florentina

Carmen Nistor este artist vizual și doctorand in Arte vizuale la Universitatea Națională de Arte din București, cu numeroase expoziții naționale și internaționale. Povestea de viață a lui Carmen este una inedită- după 12 ani de lucru în marketing pentru companii multinaționale românești, își descoperă vocația de artist, renunța la o carieră strălucită și o ia de la zero, inclusiv din punct de vedere al studiilor prin înscrierea și absolvirea Artelor. La 6 ani după acel moment, Carmen este un artist care impresionează prin pasiune, a expus la New York, Varna, Bucuresti, Cluj propriile sale expoziții și gândește noi și noi proiecte de artă inovative.

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram