Marsala revine. Culoarea anului 2015 și în decorațiuni interioare

Institutul Pantone, liderul mondial în ceea ce privește culorile, a anunțat că în anul 2015 culoarea predominantă va fi Marsala. Aceasta poartă numele unui vin dulce și bun din zona de sud-vest a Siciliei.

marsala 5

 

marsala 6

Că este culoarea anului știm de la începutul anului, numai că marsala revine și spun specialiștii această culoare se poartă și în decorațiunile interioare. Consultanții din aceste domenii au îmbrățisat deja această decizie și urmează să o pună în aplicare.

marsala 4

„Marsala ne îmbogățește mintea, corpul și sufletul, emanând încredere și stabilitate, este o culoare de bun gust, este robustă în mod natural, pământie, asemănătoare vinului roșu cu același nume, este o culoare organică, însă are, totodata, un aer sofisticat”, spune directorul executiv de la Institutul Pantone, Leatrice Eiseman.

Este o alegere perfectă pentru bucătărie, culoarea fiind ideala pentru blaturi, piese decorative, covoare, tapițerii sau chiar lenjerii de pat. Se îmbină perfect cu tonuri de verde și albastru, galben și portocaliu.

marsala 9

 

marsala 7

 

marsala 8

foto: Pinterest

6 thoughts on “Marsala revine. Culoarea anului 2015 și în decorațiuni interioare

  1. Pingback: sex games to buy

Comments are closed.