Menu

Marsala revine. Culoarea anului 2015 și în decorațiuni interioare

Institutul Pantone, liderul mondial în ceea ce privește culorile, a anunțat că în anul 2015 culoarea predominantă va fi Marsala. Aceasta poartă numele unui vin dulce și bun din zona de sud-vest a Siciliei.

marsala 5

 

marsala 6

Că este culoarea anului știm de la începutul anului, numai că marsala revine și spun specialiștii această culoare se poartă și în decorațiunile interioare. Consultanții din aceste domenii au îmbrățisat deja această decizie și urmează să o pună în aplicare.

marsala 4

„Marsala ne îmbogățește mintea, corpul și sufletul, emanând încredere și stabilitate, este o culoare de bun gust, este robustă în mod natural, pământie, asemănătoare vinului roșu cu același nume, este o culoare organică, însă are, totodata, un aer sofisticat”, spune directorul executiv de la Institutul Pantone, Leatrice Eiseman.

Este o alegere perfectă pentru bucătărie, culoarea fiind ideala pentru blaturi, piese decorative, covoare, tapițerii sau chiar lenjerii de pat. Se îmbină perfect cu tonuri de verde și albastru, galben și portocaliu.

marsala 9

 

marsala 7

 

marsala 8

foto: Pinterest

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram